Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Postoje brojne situacije u kojima žene ne žele da imaju decu, dok njihovi partneri žude za potomstvom, jer žele kompletan brak i porodicu. Pošto na pitanje rađanja uvek i samo žena može da pruži odgovor, od suštinske je važnosti da ona bude načisto sama sa sobom i sa svojim stavom. Dakle, da li ne želiš uopšte da iskusiš majčinstvo, ili ne možeš da imaš decu, ili ih ne želiš još (smatraš da ima vremena) – ili baš i nisi sigurna da li ipak malo više želiš, nego što ne želiš. U ovom poslednjem slučaju verovatno ćeš ostati trudna i suočiti se sa svojom nedoumicom u potpunosti, jer ćeš morati da odlučiš da li da zadržiš dete, ili ne, kao i kako će to uticati dalje na tvoj odnos sa partnerom.

Imaš decu (dete) i ne želiš ponovo da rađaš

Ukoliko on može da prihvati tvoju decu ili dete kao očuh, to je sjajno i tebi verovatno dovoljno. Ali šta ako njemu nije dovoljno? Rađanje deteta ne treba da bude kompromis, koji postižete u dogovoru (ili prećutnom očekivanju) da će on bolje prihvatiti tvoju decu, odnosno, da će vaša veza biti čvršća ukoliko mu rodiš dete. Takođe i to što imaš decu, nije razlog da ne rodiš joj jedno. O čemu se zaista radi? Ne želiš više da iskusiš trudnoću? Ne želiš da ti čuvanje bebe remeti udobnost, navike, karijeru – sve ono što imaš i čime si zadovoljna? Budi poštena prema sebi, spoznaj svoje motive i podeli ih sa partnerom. Njegovo je da odluči da li će se odreći očinstva da bi ostao sa tobom.

View this post on Instagram

@thelumagrothe stopped by ❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

On već ima decu (dete) i smatraš da se dovoljno ostvario kao otac

Ne shvataš zašto je njemu stalo da imate dete, kad već ima decu. Razgovarajte o tome. Možda je postao otac u vreme kad za to nije bio spreman i možda sada zna da bi bio mnogo bolji, nežniji i posvećeniji roditelj. Možda bi zbog takvog motiva promenila svoj stav o tome da ne želiš decu – a možda i ne bi. Ako si namerno tražila čoveka koji već ima decu, da ne bi bio uskraćen zbog tvoje odluke da se ne okušaš u materinstvu, verovatno imaš jake razloge – a njemu nije kasno da bude bolji roditelj deci koju već ima, iako su odrasla.

Editors choice