Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Ciljevi su ono što nas čini srećnim i motivišu nas da budemo bolji. Samim radom, verzije nas samih se menjaju, ali u pozitivnom smeru. Bili to kratkoročni ili dugoročni ciljevi, najvažnije je davati golove.

Posvećenost.

Odricanje.

Inspiracija.

Obaveza.

Sve ovo su neophodne stavke koje moraju biti zadovoljene da bi se postigao bilo kakav zapažen rezultat. Suze nisu isključene, ali to je propratna stvar.

177 Kad ti život da limun, ti napravi limunadu!

Postoje trenuci kada je cilj već postavljen i sve krene kao po loju, kad odjednom motivacija nestane i sve krene po zlu. Dali ste sve od sebe. Posvećeni maksimalno, inspirisani lepom budućnošću, odrekli se svega, a posao je bila jedina obaveza, koja se na kraju izjalovila.

Život vam je dao limun i šta sad? Napravi limunadu!

Sve je za ljude, pa i neuspeh! Nosite se sa njim stoički i ne dozvolite da vaše suze budu više prepričavane od projekta koji radite. Onda sve gubi smisao i ne dozvolite da padne u vodu nešto mnogo važnije za dalji život.

Promenite način razmišljanja

Pod ovim se podrazumeva način na koji razmišljate o sebi i kako doživljavate svoju ličnost. Kada se osvrnete nekoliko godina unazad, ne mislite samo na negativne stvari i ne gledajte na život kao na pokušavanje, smatrajte to učenjem. Svaki dan važna je životna lekcija koja se utvrđuje danima, dok se ne usavrši do perfekcije.

252 Kad ti život da limun, ti napravi limunadu!

Budite ponosni na sebe

Ponos se najčešće javi tek pošto se postigne neki cilj. Stižu i konfete za slavlje i masa nekih nepozvanih ljudi na žurku koja je samo vaša. Pojave se davno zaboravljeni (ne)prijatelji, bivše ljubavi i svi oni kojima mesto pored vas nije. Znate zašto? Zato što treba biti ponosan i ceniti svoj učinak. Ne dozvolite da sve padne u vodu onda kada se pojavi masa šlihtara.

Ako ne ide tako, promeni recept

Logično je da ako jednom isproban recept ne uspe, menja se način pripreme. Tako je i u životu. Ako si pokušao, pa pao ili menjaj način ili menjaj sebe, trećeg nema. Život je suviše kratak da bismo nizali neuspehe, a ako vidiš i tračak nade da ćeš uspeti ako nastaviš putem kojim si krenuo, idi, neka te sreća prati!

Napravi pauzu, udahni vazduh!

Radiš, radiš, radiš i ne staješ. A kad ćeš da živiš, kad ćeš da dišeš punim plućima?

Budi nežan prema sebi i ne oklevaj da napraviš pauzu kad se tebi hoće. Ne zaboravimo na važan segment uspeha, inspiraciju, koja najčešće dolazi za vreme pauze.


Violeta Stojanović

Editors choice