Juče je u najprometnijoj ulici u Beogradu – Knez Mihajlovoj – oko 16h vladao potpuni muk. Jača polovina je popunila sva mesta u kafićima i pratila utakmicu Srbija – Turska. Sve je izgledalo kao loš trenutak za ostvarivanje našeg poslovnog zadatka. Ekipa Wannabe Magazine-a je juče u centru grada intervjuisala momke za rubriku Dating & Sex, ali o tome ćete uskoro čitati na našoj stranici.

Nakon duge šetnje i prikupljenih odgovora, što Beograđana, što momaka iz Novog Sada pa i Crne Gore, odlučili smo da zadatak privedemo kraju. Međutim, sasvim neočekivano pred objektiv naše kamere stao je i Kris Not (Chris Noth). Gospodin Zverka je jučerašnji letnji dan u Beogradu iskoristio za šetnju najpopularnijom štrasom. Devojke nisu bile dovoljno hrabre da ga pitaju za autogram ili fotografiju. Pustili smo korak i Zverka više nije bio tako daleko. Na naše pitanje da li bi želeo da se slika sa ekipom Wannabe Magazine-a, odgovorio je: “Oh, let me smile for you!”


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments