Beograd, Kristalna dvorana hotela “Hyatt” i bajka može da počne. Veče između proleća i leta, nestrpljivost u vazduhu, nijansa treme, poznata lica u elegantnom izdanju, zveket štikli po sjajnom mermeru, crna klasična odela i smeh onih koji će ovo veče prepričavati svojim budućim naraštajima. Sve su to detalji koji obeležavaju ovu magičnu noć.

Maturski bal je u životima mnogih od nas bila prva prilika da zablistamo u svom najboljem izdanju. Retke su one kada možemo obući elegantnu haljinu i odelo, i sa onima koje volimo uživati u kraljevskom tretmanu.

new Kada kažem matursko veče mislim Hyatt“

Maturantima, reći će mnogi, lako je ugoditi, dajte im malo pića i dobre žive muzike, ipak u “Hyatt”-u se svi gosti tretiraju sa posebnom pažnjom. Maturski balovi u ovom hotelu napravljeni su sa dozom luksuza i prefinjenosti, svaki maturant uživa u savršenom tretmanu i to doprinosi sveopštem utisku da je ovo veče posvećeno njemu i njegovim školskim drugovima. Da su oni ti koji su zvezde večeri, i da, bez lažne skromnosti, gotovo se sve te večeri vrti oko njih.

Već  dvadesetčetvrtu godinu zaredom u čuvenom hotelu “Hyatt” organizuje se maturski bal za učenike gimnazija i srednjih škola. Tradicija koja iz godine u godinu raste i ostaje u najlepšim sećanjima svih maturanata postala je više nego sinonim za jedan od najlepših dana u životima svakog od nas.

1654052 268824446614924 656800965 n Kada kažem matursko veče mislim Hyatt“

Pored toga što je program maturskog bala strogo definisan i svaki trenutak pažljivo isplaniran nećete imati utisak da ste na nekom uštogljenom događaju. Naprotiv, posvećenost tebi koji sutra maturiraš učiniće te srećnim i ponosnim na tvoje dosadašnje uspehe i uliće ti samopouzdanje i veru u bolje sutra.

Vrhunski ambijent, muzika koja se ne čuje na svakom koraku, sjajno posluženje… Sve što je potrebno za jedno nezaboravno matursko veče krije hotel “Hyatt”.

1012414 268113870019315 1779491287 n Kada kažem matursko veče mislim Hyatt“

Pozivamo vas da lajkujete Facebook fan stranicu i budete u toku sa svim novostima koje se tiču najboljeg maturskog bala kod nas.

I zaista, kada kažem matursko veče mislim “Hyatt”.


Jovana Katić 

Comments