Nikada, ali nikada, nikada, nemoj da se zaljubiš u kombinaciju ili kres šemu, drugara za seks ili nazovi to kako god ti želiš! Zašto? Zato što se kombinacija nikada neće pretvoriti u ozbiljnu vezu, ni uz sav tvoj trud i angažovanost!

Bilo bi glupo da neko pravilo nema svoj izuzetak, naravno. Te i ovde postoji pola promila šanse da se izrodi obostrana ljubav i kombinacija se pretoči u lepu i uspešnu vezu. Ali dobro razmisli da li ćeš da se kockaš sa tih pola procenata i izgubiš gomilu vremena, živaca, nerava i suza da bi možda nekim slučajem nekada završila sa njim? Ako ti se čini kao primamljiv predlog… samo napred!

Za uspešnu kombinaciju recept je sledeći: hladna glava i još hladnije srce! Ko nije sposoban da kontroliše emocije, nade, očekivanja i obavezno sujetu… neka u startu odustane! Ako u kombinaciju uđeš očekujući da će se pretvoriti u ozbiljnu vezu, najebala si! U svakom smislu! Nema od tog posla ništa. Mrve pažnje i povremeni susreti te nikada neće zadovoljiti u potpunosti, upravo suprotno, samo će probuditi jaču želju i novu nadu!

Još gore ćeš proći kada posle nekog vremena pokušaš da razgovaraš sa njim o svojim očekivanjima i o mogućnosti da unapredite odnos. Ili, ne daj Bože, pokušaš tako nešto elektronskim putem, pa mu uputiš kilometarsku poruku čija je poenta da hoćeš nešto više. Najverovatniji ishod je to da ćeš par sati kasnije sedeti kod kuće uplakana i iskulirana, a u najboljem slučaju dobićeš odgovor u jednoj rečenici – kako on jednostavno nije za ozbiljnu vezu. Što je, moram da primetim, najveća muška laž! Niko od nas se ne može pripremiti za ozbiljnu vezu, to se jednostavno desi; nekoga ili dovoljno poželiš ili ne.

slika 113 Kada se zaljubite u kres kombinaciju

Da li kada te muškarac jednom dobije na određeni način, više ne želi da uvrsti u drugačiji kalup?

Nije bitno koliko si lepa, dobra, divna, i što si za njega verovatno premija, i dalje ćeš biti u svojstvu kombinacije. Volela bih da ti kažem zašto. Nažalost, to mi je još uvek misterija… Ono što sam uspela da odgonetnem jeste da jednom započeta kombinacija jednostavno ne može da se transformiše u vezu. Da li je to neki nepisan zakon, ili jednostavno muškarac kada te jednom dobije na određeni način ne želi da te uvrsti u drugačiji kalup… ne znam!

Comments