Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kuću u Hemptonima, molim! Ali ne bilo koju, ne, ne… Želim isključivo onu koju je modna kreatorka Tori Burč (Tory Burch) pazarila za tričavih $16,000,000. Skromno, zar ne? Ipak, cena je ono čime sam, zapravo, najmanje fascinirana. Bez daha me ostavlja sam pogled na savršeno dekorisanu unutrašnjost ove kuće, kao i na prelepo dvorište sa vrtom i bazenom. Srce mi je preskočilo… Gotovo je, zaljubila sam se!

Tori je u letovalištu imućnih Njujorčana već posedovala jednu kuću, čije je renoviranje bilo u planu. Ipak, kada joj prijatelj pokazuje ovu velelepnu vilu sa 25 soba, impresionirana je kupuje i odustaje od prvobitnih planova. Torina tri sina isprva ne dele njeno oduševljenje novim životnim prostorom, ali pošto u dvorištu ugledaju novoizgrađeni bazen i teniski i košarkaški teren, brzo menjaju mišljenje. Nova kuća porodici postaje glavno utočište od njujorške buke i vreve, i to ne samo preko leta nego svakog vikenda.

slika 123 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Lepa dizajnerka sa sinovima u novoj kući

Kuću je, još davne 1929. godine, izgradio jedan američki industrijalac. Kako dizajnerka nije želela da kuća izgleda novo i moderno, predano je obilazila antikvarnice i aukcije u potrazi za komadima nameštaja koji bi upotpunili njenu viziju o porodičnom mestu za uživanje. Svoj ulov je iskombinovala sa vrednim nameštajem koji su godinama sakupljali njeni roditelji. Na projektu uređenja enterijera radila je sa svojih dvoje prijatelja: Danijelom Romualdezom (Daniel Romualdez), arhitektom i dizajnerom koji je osmislio enterijer u većini radnji “Tory Burch” širom sveta, i dekoraterkom Iv Hud (Eve Hood), prijateljicom još iz studentskih dana. Ishod je vila iz ere Velikog Getsbija (The Great Gatsby), ere jazza, pretvorena u topao dom u kom se svi osećaju dobrodošlo.

U enterijeru dominiraju tople boje i udoban nameštaj. Nekadašnja balska dvorana pretvorena je u dnevnu sobu sa sofama po kojima su raspoređeni jastuci i slikama savremenih umetnika, takođe Torinih prijatelja. Trpezarija je oplemenjena tapetama posebno dizajniranim u Parizu za ovu prostoriju.

Torinu kuću iz snova na fotografijama nam donosi martovsko izdanje američkog “Vogue”-a. Nije li čarobna?

slika 217 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Raskošno zelenilo koje vodi do glavnog ulaza

slika 314 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Kućica pored bazena

slika 412 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Savršeno za momente opuštanja

slika 57 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Tapete kao najupečatljiviji detalj u prelepoj trpezariji

slika 68 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

U spavaćoj sobi preovlađuju cvetni dezeni

slika 74 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Kuća je ispunjena nameštajem kupljenim u antikvarnicama

slika 84 Kada The Great Gatsby sretne Tory Burch

Nekadašnja balska dvorana pretvorena je u dnevnu sobu

Izvor fotografija: vogue.com


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Editors choice