Možda misliš da ne možeš naučiti mnogo toga o stilu i modi od dece. Možda čak dobro pamtiš onaj braon džemper sa zelenim tufnama koji je tvoja mama iz nekog razloga obožavala da ti navuče preko glave?! Ili se sećaš haljinice devojčice iz prve klupe o kojoj sanjaš i dan danas, a koju ti tetka iz inostranstva u životu ne bi kupila jer je li, “to nije praktično!”

Kao neko ko je, zaključićete iz gorenavedene rečenice, opsednut modom od malih nogu i ko pamti tu haljincu u kojoj je, igrom slučaja moja najbolja drugarica došla obučena prvog dana osnovne škole; i kao neko ko je oduvek želeo da radi u jednom fashion & lifestyle magazinu, smatrala sam da sam svoj stil odavno pronašla i da na tu temu znam sve što treba da znam.

monnalisa Kada vidiš stajling ovih devojčica, poželećeš da ponovo budeš mala!

Ruku na srce, decu još uvek nemam, ali kada sam i sama postala tetka, svojim sestričinama sam počela da kupujem mini varijantu odeće koju bih i sama nosila (onaj pridev “praktično” ne postoji u mom rečniku)! A onda, kako su malo porasle, počele su da formiraju svoj stav po pitanju toga šta će obući i da maštovito “izmišljaju” ono što bi želele da nose. Ono što me je iznenadilo jeste ideja koju mi odrasli sve više zaboravljamo – moda je jedno, a lični stil je nešto sa čime treba da se zabavljaš i uživaš u komadima koje nosiš! 

Monnalisa LB Bosco 0009ALL Kada vidiš stajling ovih devojčica, poželećeš da ponovo budeš mala!

Želeći da ostanem “supertetka” u njihovim očima i ispunim im želje koje imaju, bacila sam se u potragu tih haljinica, suknji, helanki, mašna i drugih stvarčica koje su zamislile. I tako, sasvim slučajno, naleteh na komade koji su me toliko oduševili da sam i sama poželela da ponovo budem mala – a verujem da ćeš i ti! U pitanju je odeća luksuznog modnog brenda Monnalisa.

Comments