Na radaru roditelja (i tetki!) od stila, još od davnih 1960-ih, Monnalisa važi za jedinstven go-to brend za sve prilike, od božanstvenih haljina do svakodnevnog stila prepunog šarma. Ovaj brend se pobrinuo da devojčice uzrasta od 0 do 16 godina pretvori u prave male dive. 

Monnalisa LB Dressage 0084ALL Kada vidiš stajling ovih devojčica, poželećeš da ponovo budeš mala!

U dizajnu ćeš lako prepoznati italijanski duh jedinstvene Toskane – Monnalisa haljine pune su cvetnih dezena, a za one devojčice koje poput moje mlađe sestričine ne mogu, a da ne budu Disney princeze svuda i stalno, tu su majice, farmerke, jakne i haljine neodoljivim Disney motivima – koji nisu onakvi kakve inače možeš da nađeš, već ćeš i sama poželeti da ih nosiš!

Monnalisa LB Favola 0124ALL Kada vidiš stajling ovih devojčica, poželećeš da ponovo budeš mala!

Osnovan u Italiji pre više od 40 godina, Monnalisine radnje nalaze se u svim svetskim modnim centrima: Milanu, Rimu, Njujorku, Beverli Hilsu, Singapuru, Parizu, Dubaiju, Londonu, a sada Monnalisa otvara vrata i u Beogradu! Nova radnja će se nalaziti u Shopping Center-u Rajićeva.

500x500MONNALISA Kada vidiš stajling ovih devojčica, poželećeš da ponovo budeš mala!

Ekskluzivno otvaranje, sa modnom revijom kakvu još nikada niste videli, zakazano je za 21. decembar od 18h ispred samog Shopping Centra Rajićeva. Dođi i sama doživi Monnalisa čaroliju. I možda svojoj devojčici ili omiljenoj sestričini nabavi haljinu o kakvoj je oduvek maštala! Ja znam da sigurno hoću!

Ela

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments