Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Kako biti džentlmen: Vodič za modernog muškarca (4. deo)

Kako biti džentlmen: Vodič za modernog muškarca (4. deo)

U ovom i još nekoliko narednih izdanja, pročitajte o tome kako da budete džentlmen ako ste na dejtu, ako se upustite u raspravu sa nekim, dok vozite i na poslu.

Na dejtu – Nekada, kada je muškarac izvodio devojku na dejt, vežbao je svoje džentlmenstvo i trudio se da postupa tako da ona shvati kako je on, eto, vredan njene pažnje. Tako se to radi. Ako muškarac ume da pokaže svoju džentlmensku stranu na prvom dejtu, obezbediće ih sebi još mnogo u budućnosti.

Uvek sve platite – Neki misle da u modernom svetu u kom živimo postaje sasvim u redu da žena plaća kada ste na dejtu. Nemojte biti jedan od onih koji tako misle. Žene žele da se osećaju uvaženo i cenjeno. Ne dozvolite im da plate. Ako ih pustite da plate, samo ih navodite da pomisle da nisu vredne ni računa večere na kojoj ste upravo bili.

Uvek vozite – Devojke ne vole da vozikaju svoje dejtove okolo. One žele da vi budete ti koji će ih izvesti u grad i potruditi se oko njih. Ne žele one da budu te koje će vama tetošiti. Nije bitno koji auto vozite, zaista.

Obucite se prikladno – Momci, molim vas, nemojte nositi šorts za teretanu i majicu na tregere kada idete na dejt. Ovo ne znači da morate da obučete sako i vežete kravatu, ali, obucite barem polo i neke lepe pantalone ili farmerke. Takođe, vrlo je prikladno da pitate devojku koju izvodite šta ona oblači, kako vam stilovi ne bi odudarali jedan od drugog, tj. kako ne biste izgledali smešno dok šetate zajedno.

tumblr mimk99RMWD1s55o19o1 500 Kako biti džentlmen: Vodič za modernog muškarca (4. deo)

Nije bitno koji auto vozite, zaista

Imajte dobre manire – Mada možda više volite da jedete špagete tako što ih usisavate i ližete sos sa prstiju, nemojte to raditi na dejtu. Uvežbajte dobre manire koje ćete imati tokom obroka. Žvaćite zatvorenih usta i držite laktove dalje od stola. Potražite na Googleu “maniri za stolom” – ako niste sigurni šta ovaj pojam podrazumeva.

Imajte plan za veče  – Ništa nije gore od vozikanja okolo bez ideje gde biste da odete ili šta biste da radite. Ovo je brz recept za dosadno i neprijatno veče. Ako nemate utanačene planove, imajte barem ideju onoga što biste mogli da radite. Ovo će pokazati da imate samopouzdanja i da ste neko ko ume da vodi stvari.

Prethodne delove iz “Vodiča za modernog muškarca” možete pročitati ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

Editors choice