Svako se različito bori sa ljubavnim slomovima i oporavlja se brže ili sporije u zavisnosti od sopstvene snage i načina na koje se suočava sa neprijatnim istinama u svom životu. Kako ćeš se oporaviti kad ti neko slomi srce i šta će te osnažiti – zavisi i od toga koji si znak u horoskopu.

Ovan – Preživećeš slomljeno srce, tako što ćeš se setiti koliko zapravo uživaš u svom sopstvenom društvu

Nikad se ne plašiš da se predaš i prepustiš zaljubljivanju, za tebe je to osvežavajuće i uzbudljivo, ali teškoće nastaju kad iz perioda intenziteta uđeš u period stabilnosti i rutine. Iako je to normalno i očekivano, počinje da ti nedostaje tvoja nezavisnost i samostalnost. Zato ćeš se posle raskida vratiti sebi velikom brzinom, uživajući u svojoj samoći i komforu, u tome što se nikome ne prilagođavaš i potpuno raspolažeš svojim vremenom.

Bik – Okrećeš se oživaljavanju veza i odnosa sa drugim ljudima

Ako si zapostavila prijatelje i društvene veze, posle raskida ćeš se potruditi da ih oživiš i obnoviš, da se ponovo povežeš sa svim onim ljudima koji ispunjavaju različite segmente tvog života. Ti si veoma topla i omiljena osoba, pa osim bliskih prijatelja imaš i puno onih sa kojima sprovodiš određene aktivnosti – jedno društvo za sport, drugo za kulturne događaje, treće za provod. I svi će biti srećni kad im se vratiš i neće ti prebacivati da si ih zapostavila dok si bila posvećena partnerskom odnosu.

horoskop 1 2 Kako ćeš preživeti slomljeno srce prema horoskopu?

Blizanci – Rešavaš da se osamiš i da pronađeš sebe

Za tebe je uvek izazov da pronalaziš sebe, a kada ti je srce slomljeno, stvarno si rešena da se malo udaljiš i odvojiš od svih, da se sabereš i orijentišeš. Najveći izazov u vezi je bio da se ne oslanjaš previše na partnera kada donosiš odluke o svom životu i to što si sada sama i treba da se osloniš samo na sebe, shvataš kao priliku da osnažiš izvore svog samopouzdanja i pronađeš svoju samostalnost.

Rak – Preživljavaš slomljeno srce oslanjajući se na ljude koje voliš i koji ti pomažu da prođeš kroz najteže periode života

Kako da pustiš – to je tvoja životna lekcija. Vezuješ se i ostaješ vezana čak i kad je veza gotova, čak i ako si je sama raskinula. Osećanja ostaju, bez obzira na razlog raskida. Možda si pobegla iz toskične veze, možda si ostavljena – jednako se osećaš napušteno, slomljeno i beznadežno. Preživećeš, znaš, a dok pokušavaš, plakaćeš na ramenima svojih prijatelja, koji će ti rado pružiti utehu i nežnost.

Comments