Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

2/3

Lav – Moći ćete objektivno da sagledate bivšu vezu i biće vam jasno zašto na duže staze u njoj nikada ne biste bili srećni. Počećete da ulažete svoju energiju u posao, nove projekte i ciljeve radije nego da je trošite u pokušaju da dokučite da li biste ipak bili srećniji da ste ostali zajedno.

Devica – Počećete da radite ono što vi hoćete, umesto da kao do sada radite ono što je njemu bilo prijatno i što je on vrednovao. Osim opsesije poslom, napravićete mesta u sebi za opuštanje, istraživanje i primanje novih utisaka i povratićete osećaj mira koji imate kada vi kontrolišete svoj život.

Vaga – I dalje ćete mrzeti što ste sami, ali učinićete napor i okružiti se prijateljima i porodicom, nalazeći u interakciji sa njima ljubav i podršku koja vam je potrebna. To će vam pomoći da održite svest o tome da ispunjenost vašeg emotivnog života ne zavisi od muškarca.

Škorpija – Zauzećete ponovo sredinu kreveta i mirno spavati. Prihvatićete poslovne izazove, naročito one koje zahtevaju odgovornost i sposobnost lidera. Sa lakoćom ćete govoriti o svojim osećanjima ljudima sa kojima ste bliski i bićete zadovoljni što ste proces preboljevanja bivšeg uzeli u svoje ruke i ubrzali.

bivsi 3 Kako ćete znati da ste preboleli bivšeg – prema horoskopu

Editors choice