Jedan od najvažnijih beauty saveta koje sam usvojila od svoje mame glasi: “Nikada ne odlazi na spavanje sa šminkom na licu! Uvek je skini. Tako će tvoja koža biti negovana, uvek lepa i sveža.” Jednom kada je sa mnom podelila ovaj savet, usvojila sam ga za sva vremena. Naravno, nisam ni ja bezgrešna, pa mi se ponekad desi da prespavam sa maskarom ili puderom na licu, ali se svojski trudim da, gde god da sam, skinem šminku sa svog lica.

Osim toga, od mame sam naučila i da ne treba da koristim vlažne maramice da bih skinula šminku, već da je mnogo bolje da to radim tonikom ili mlekom za skidanje šminke, ali i micelarnom vodom. Još jedna stavka na koju obraćam pažnju jeste sama šminka. Naime, ukoliko nosim vodootpornu maskaru ili long lasting puder, naravno da neću provesti sate skidajući šminku, već ću pronaći preparat koji je adekvatan za skidanje dugotrajne šminke ili šminke sa predela oko očiju, koji je naročito osetljiv. Sve su to naizgled sitni detalji, ali detalji koji su od izuzetne važnosti za lep i negovan izgled vaše kože.

Dakle, da pređemo na stvar! Kako da brzo i efikasno skineš šminku? Naš odgovor je – vrlo lako!

Za početak, možeš koristiti Nutra Effects mleko za skidanje šminkeNamenjen je suvoj i normalnoj koži, jer je nežno i efikasno čisti, i pri tom je neguje i umiruje. Iako se može koristiti i za uklanjanje vodootporne šminke, koristim ga svakoga dana za skidanje šminke, jer zahvaljujući njemu osećam da mi je lice osveženo, nežno i spremno za potpunu revitalizaciju tokom noći. Ukoliko šminku nanosiš i na vrat, ovo mleko slobodno možeš nanositi i na vrat, uz još jednu napomenu – namenjeno je ženama svih starosnih dobi.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 11 03 31 Kako da brzo i efikasno skineš šminku
Comments