Ukoliko si ljubitelj micelarne vode za skidanje šminke, moja preporuka je Nutra Effects micelarna voda za čišćenje lica, namenjena svim tipovima kože. Osim toga što osvežava kožu i umiruje je, ujedno uklanja sve tragove nečistoće, masnoće i nepravilnosti na koži. Razlog zbog kog ja obožavam ovu micelarnu vodu je taj što uklanja sve znake umora sa mog lica! Potpuno fenomenalno!

Upotrebljava se potpuno jednostavno – nanosi se na pamučne tufer, a potom i na suve delove kože. Ukoliko je, pak, koristiš za skidanje šminke, moja preporuka je da je zadržiš par sekundi na delovima lica sa kojih skidaš šminku, bilo da je reč o licu, očima ili usnama. Da, ne moraš brinuti da će te oči peckati nakon upotrebe ove micelarne vode, jer i bez trljanja potpuno efikasno uklanja šminku.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 11 03 1 Kako da brzo i efikasno skineš šminku

Za sve devojke koje imaju problem tokom skidanja šminke sa predela oko očiju ili problem sa uklanjanjem dugotrajne šminke, toplo preporučujem dva sjajna preparata. Reč je o losionu za skidanje šminke oko očiju Avon True Colour, od kog ne mogu da se odvojim od prvog dana upotrebe! U pitanju je kremasti losion, koji je sa mog lica, bez ikakve iritacije, skinuo vodootpornu maskaru koju sam mislila da nikada neću skinuti.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 11 03 4 Kako da brzo i efikasno skineš šminku
Comments