Džemperi su naš najveći modni saveznik u ovim hladnim danima, pa je zato veoma važno da, osim na njihov kvalitet i toplotu koju nam pružaju, obratite pažnju i na sam njihov izgled. Zašto je njihov izgled značajan? Upravo zbog toga što ne odgovaraju baš svi džemperi svačijoj građi tela, pa se u najmanju ruku može desiti da zbog džempera koje ste odabrali izgledate punije ili potpuno zdepasto. Stoga pogledajte koji modeli džempera najviše odgovaraju vašoj građi tela.

Telo u obliku peščanog sata

Ukoliko imate telo u obliku peščanog sata, zaboravite na vrećaste i široke džempere. Birajte rolke i džempere sa upadljivim kragnama, tako da donji deo džempera istakne vaše zanosne obline. S druge strane, i džemper na preklop predstavlja odličan izbor za vas, naročito onda kada želite da istaknete svoj struk. Osim toga, birajte strukirane džempere, kao i džempere koji se vezuju tik ispod grudi.

izbor dzempera prema gradji tela 1 Kako da izabereš odgovarajući džemper za tvoj TIP građe izbor dzempera prema gradji tela 2 Kako da izabereš odgovarajući džemper za tvoj TIP građe
Comments