Balans između posla i života možda i nije nešto što suprotni pol razume. I možda si žrtva fenomena ako imaš devojku koja je opsednuta poslom.

Iako ne možeš biti potpuno tradicionalan i zahtevati od nje da ti posveti više pažnje nego svom poslu, postoje određeni načini na koje možeš da izađeš na kraj sa situacijom ili, još bolje – da učiniš da vam veza bude uspešna i pored takvih (nepovoljnih) okolnosti. Pročitaj ovih sedam načina koji će ti pomoći da središ situaciju:

1. Drži se rasporeda

Ako znaš da na poslu ima neverovatan dan i nedelju gotovo sve vreme, napravi raspored i onda zovi, pošalji poruku ili se sastanite kada ima pauze. Iako ovo izgleda veoma naporno u početku, vremenom može da ispadne odlična stvar jer ćete oboje više da cenite vreme koje provedete zajedno.

2. Znaj svoje oružje

Uz trošenje na različite stvarčice, zahvaljujući tehnologiji komunikacija sa nekim je apsolutno olakšana. Znaj svoje oružje komunikacije, ostani u kontaktu sa svojom voljenom. Pošalji joj poruku preko Whatsapp-a ili Gtalk-a preko telefona. Ili se povežite preko IM-a na kompjuteru. Čak i samo uz običan telefon, lako je ostati u kontaktu preko sms-a.

3. Iznenadi je

E, ovo može da održava romansu živom ako je ponekad i suptilno iznenadiš. Nemoj to raditi često, jer će izgubiti lepotu. Ako si siguran da nema sastanak još barem sat vremena, zvrcni njenu kancelariju i kaži da je traže u lobiju dole na par minuta. Ili – uvek možeš da joj naručiš ručak (njena omiljena grickalica ili kuhinja) i postaraš se da stigne u njenu kancelariju u vreme ručka.

slika111 Kako da izađeš na kraj sa devojkom koja je opsednuta poslom

Komunicirajte preko svih čuda tehnologije koja su vam danas omogućena

4. Razumi njen raspored

Najbolji način da se izboriš sa rasporedom svoje devojke je da ga razumeš. Moraš da razumeš i njenu poziciju i obaveze, kao i odgovornosti koje uz to idu. Onog trenutka kada ovo uspeš, shvatićeš da izaći na kraj sa kompletnom situacijom nije nimalo teško.

5. Koordinirajte dane bolje

Da li se često dešava da radi i slobodnim danima? I da si na neki način usred njenog sastanka, čak i dok ste zajedno? Pokušaj da koordiniraš svoje odmore tako da oboje možete da provedete nešto slobodnog vremena zajedno.

6. Upoznaj njenog šefa

Pa, ne nužno da odeš do njega ili nje i da pretiš, ali da se čisto upoznate, da vidiš kako sve funkcioniše i da se možda zbližite – ako ti se pruži šansa. Ovo će ti omogućiti da malo upoznaš njenu radnu okolinu.

7. Prouči njeno polje rada

Komunikacija je sastavni i suštinski deo svake veze. Devojka sa kojom si u vezi se možda bavi nečim što je potpuno različito od onoga što ti radiš. Međutim, kako bi učinio da oseti da si suštinski zainteresovan za ono čime se bavi, malo pročitaj o njenoj kompaniji ili pričaj sa njom o stvarima koje je interesuju iz njenog posla. Zbog ovoga će se osećati posebno i ceniće tvoj trud. Štaviše, možda i odvoji više vremena za tebe.

Gorepomenutih sedam koraka će te staviti u top prioritet tvoje drage i njenog užasnog rasporeda. Srećno!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments