Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Svi muškarci su već bili ili i dalje jesu u potrazi za onom jednom pravom devojkom. Iako mnogi pokušavaju, retko koji uspe da nađe ono što zaista želi. Neki muškarci uspevaju, ne zato što su grčki bogovi, nego zato što su pametni. Možeš i ti da budeš pametan i nađeš ono što tražiš, a evo i kako:

Budi privlačan

Biti privlačan ne mora da bude urođeno; možeš da razviješ umeće privlačnosti vremenom. Sredi se i savladaj svoje razgovorne sposobnosti. Radi na samopouzdanju i nauči kako da priđeš devojci lako i sabrano. Ako baš moraš, gledaj film “Ljubavni doktor” (Hitch) u nekoliko navrata i nauči kako se rade stvari!

Znaj za čime tragaš

Najbitniji korak u pronalaženju savršene devojke je da znaš gde da je tražiš. Moraš imati jasnu ideju u glavi kakvu devojku želiš. Kada to skontaš, posle sve ide lakše. Zapitaj se koliko želiš da je obrazovana, razmisli kakve bi poglede voleo da ima na život, koliko godina da ima i slično.

Idi na prava mesta

Onog trenutka kada znaš šta tražiš, počni da tražiš na pravim mestima. Na primer, ako želiš devojku koja puca na visoko, onda je sigurno nećeš naći u pabu. Stoga napravi listu mesta na kojima bi mogao da sretneš devojku po svom izboru. Obavesti i svoje najbolje prijatelje šta tražiš, pa je oni možda spaze za tebe ili ti ugovore dejt sa nekim ko ti odgovara, a koga već poznaju!

31 Kako da nađeš savršenu devojku

Kreći se po pravim lokacijama

Nemoj se plašiti

Onog trenutka kada pomisliš da si upoznao nekoga ko odgovara tvojim kriterijumima, napravi prvi korak i priđi joj. Ako u poslednjem trenutku posustaneš, nema ništa od tvog plana. Stoga, budi smeo, skupi hrabrost i pitaj je da odete na sastanak.

Ključ pronalaska prave osobe je znati šta želiš i ne odustajati od čitavog plana i ideje u poslednjem trenutku, pogotovo kada ti se učini da si pronašao pravu osobu. Ne dopusti da ti nekad vrlo dosadna i mučna potraga smuči celu priču – nikada ne znaš kada će ti se posrećiti.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice