Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kako da najlakše dobijete muškarca?

Kako da najlakše dobijete muškarca?

Osvajanje muškarca nije tako komplikovano kao što izgleda. Nudimo vam nekoliko saveta kako da ga ne ostavite ravnodušnim.

– Budite ono što jeste i ne pokušavajte da budete neko drugi, jer će muškarac kog pokušavate da pridobijete vrlo verovatno odmah primetiti da se previše trudite.

– Raspitajte se koji su njegovi glavni interesi. Time što ćete naučiti ponešto o njegovim interesovanjima obezbediće vam makar početak razgovora na neku od tema. Većina devojaka ne zna o čemu da priča sa muškarcima koji ih zanimaju, tako da ni njima ne bude lako da se upuste u komunikaciju, jer ne znaju o čemu razmišljate. Sve ostalo će doći na svoje kada probijete led.

– Ono što obučete doneće vam – ili dodatne poene, ili vas učiniti potpuno neinteresantnom osobom. Većina devojaka koje pokušavaju da impresioniraju muškarca s kojim izlaze obuku se neadekvatno – tako što pokažu previše kože. Iako mnogi misle da je što više golotinje bolje, greše! Zapravo, ovako nešto može samo da vam bude minus, jer će vas muškarci doživeti kao nekoga ko se nudi, a ne nekoga sa kime žele vezu. Kako biste impresionirali muškarca, postarajte se da nosite slatku i seksi odeću koja će biti iskombinovana tako da ostavi ponešto njegovoj mašti!

man woman flirting 764x1024 Kako da najlakše dobijete muškarca?

Budite ono što jeste

– Slušajte pažljivo o svemu što govori. Muškarci žele devojke koje umeju da slušaju, kojima mogu da objasne ponešto, a ne samo one devojke koje dominiraju razgovorom. Dozvolite mu da povede i preuzme tok razgovora i samo se ubacite sa ponekim komentarom. Ako ga slušate dok govori, biće mu izuzetno prijatno u vašem društvu i time što pokazujete da vas interesuje ono što ima da vam ispriča samo će učiniti da mu se dopadnete još više!

– Budite nasmejani kad god ste u njegovoj blizini. Prijateljski osmeh će mu staviti do znanja da niste stegnuti i da može da se oseti prijatno u vašoj blizini. Ne budite non-stop ozbiljne ako želite da impresionirate tipa! Budite druželjubive i otvorene, pokažite mu ekspresijom lica šta osećate i na odličnom ste putu da budete njegov odabir.

– Možete da napravite prvi korak, ako je neophodno i ako vam je prijatno da tako nešto uradite. Muškarci čine prvi korak u velikom broju slučajeva, ali šta je na vama da to uradite ako vam on, i pored celovečernjeg smeškanja, ne priđe? Očito je da morate vi to da uradite. Iznenadite ga i pokažite mu da ste zainteresovane za njega, ali uradite to tako da ne izgledate očajno.

– Interesujte se za stvari koje mu se dešavaju u životu. Ako ga pitate o pojedinim stvarima za koje znate da su mu važne, lako ćete pokrenuti razgovor koji će trajati dugo i koje će dovesti do toga da se upoznate bolje. Sledeći put kada bude u vašoj blizini, neće mu biti neprijatno da pokrene razgovor i da u istom uživa.

– Ne ustručavajte se da ga zagrlite! Doduše, grljenje dolazi u obzir kada se već dovoljno znate i kada vam je prijatno u njegovoj blizini. Ako se znate već neko vreme, a ne zagrlite ga, može steći utisak da niste zainteresovani. Tako da – nemojte se ustručavati da mu pokažete da vam se dopada.

– Budite organizovane i neko koga može da predstavi u društvu. Možete biti i najlepša devojka na svetu, ali šta to znači ako ste smušeni, neorganizovani i neodgovorni?

– Time što ćete mu udeliti poneki kompliment možete samo da kupite sebi poene. Možete mu reći nešto tipa: “Prelepo ti kosa izgleda danas”, ili: “Jako mi se dopada kako ti stoji taj sat”.

– Da li ste znale da parfemi i različiti lepi mirisi utiču pozitivno na većinu muškaraca? Ako želite da impresionirate tipa, ne zaboravite da stavite neki od svojih omiljenih parfema!

– Budite opušteni kada razgovarate sa njim. Ne dozvolite da vas stidljivost ili strah sputaju, jer ako se tako nešto dogodi, teško da ćete imati drugi dejt.

– Nikako ne pričajte o drugim tipovima ili prethodnim vezama!

– Pozovite ga kod sebe u stan i gledajte zajedno neki romantičan film.

– Nemojte mu se jako nametati, dozvolite da sam odluči da li mu se dopadate ili ne!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

Editors choice