Sa efektima fotošopa, Huawei P9 je idealan za sve devojke koje vode računa o svakom detalju svoje fotografije. Pre svega, uz pomoć jedne od performansi, možete ujednačiti svoj ten i učiniti da on izgleda kao na profi fotografijama. Dobro je poznato da manekenke na tim fotografijama nose mnogo šminke, a vi takav izgled možete postići samo jednim klikom, i to klikom na opciju Smooth!

huawei smooth 2 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije? slike Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

Da li znate onaj fenomenalan highlight efekat koji se postiže jakim osvetljenjem i kvalitetnom šminkom? Da, onaj zahvaljujući kom lice izgleda fenomenalno. Upravo taj efekat sada i vi možete postići, ali pre nego što počnete da skačete od sreće, treba da znate da je u pitanju opcija Whitening

slike 3 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

Već smo napomenuli da zahvaljujući ovom telefonu možete prekriti sve svoje nedostatke i učiniti da vaše lice na novogodišnjim fotografijama izgleda potpuno čisto, bez ikakvih tragova umora, bubuljica, natečenosti. Za to postoji nekoliko različitih opcija, pa krenimo redom. Blemish je opcija koja nam je donekle poznata, a koja omogućava da u samo nekoliko poteza sakrijemo sve bubuljica ili flekice na našem licu. Zahvaljujući njoj nećemo morati da se nerviramo zbog toga što nam je baš na dan Nove godine izašla ogromna bubuljica na sred čela, ili što šminkom ne možemo da prekrijemo neki trag na našem licu.

slike 6 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

Eye circles je opcija koja, kao što joj samo ime kaže, omogućava uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju. Svi vrlo dobro znamo da zadnjih par dana pred Novu godinu mogu biti vrlo stresni i naporni, pa često ne možemo potpuno prekriti tragove umora. Zahvaljujući ovoj opciji sada je i to moguće, pa ćete, makar na vašim novogodišnjim fotografijama, moći da se oslobodite tamnih kolutova ispod očiju.

slike 10 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

I još jedna – CatchlightReč je o još jednoj opciji koja vrlo efikasno otklanja tragove umora, ali tako što vam na fotografiji omogućava “bistriji” pogled. Kada smo prvi put isprobali ovu opciju, opčinio nas je izgled očiju pre i posle. One izgledaju kao da su naslikane, dok je sam pogled lep i intenzivan. Sjajno, zar ne?

slike 2 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?
Comments