A sada prelazimo na performanse koje smo do sada mogli naći samo u fotošopu. Za početak, spremite se, jer je prva opcija… Thin FaceDa, da, dobro ste pročitali! Zahvaljujući ovoj opciji više nema onih: “Jao, kako naduveno izgledam!”, “Lice mi izgleda očajno!” i svih drugih tipično ženskih rečenica. Sada nakon samo nekoliko klikova možete suziti vaše lice i učiniti da ono izgleda kao na stranicama modnog magazina. Oduševljeni ste, znamo. I mi smo bili kada smo je prvi put “otkrili”!

huawei thin face 3 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije? slike 41 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

Da vas pitamo nešto? Koliko vas je puta do sada iznervirao odsjaj blica na vašem licu, zbog kog je cela fotografija, ne možemo reći potpuno, ali definitivno mnogo uništena? Više nećete imati ovih problema, jer Huawei P9 sadrži i opciju Deflashkoja otklanja sve tragove blica, ne samo na vašem licu, već i na fotografiji. Sa ovom opcijom više nećete odbacivati lepe fotografije samo zato što je na njima primetan odsjaj.

slike 5 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

A tu je, naravno, i performansa Enhance EyesU čemu se krije njena suština? Pa, ako vam se čini da vam na novogodišnjoj fotografiji oči izgledaju sitno, možda čak i poluzatvoreno, uz pomoć nje ih možete blago povećati i učiniti da one izgledaju lepše, a vi budnije i odmornije.

huawei enhance eyes 1 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije? slike 21 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

Za sam kraj ostavili smo čuveno izbeljivanje zuba! Da, White Teeth je opcija koju svaka devojka sanja da ima na svom telefonu, a sada je ona dostupna upravo na mobilnom telefonu Huawei P9. Sa njom jednostavno ne morate da brinete da li imate tragove karmina na zubima (dešava se, šta da se radi!), a ukoliko niste zadovoljni belinom vaših zuba, možete ih dodatno izbeliti. Sjajna je i izuzetno korisna u svakom smislu te reči,  a sada dostupna i vama! Nadamo se da smo uspeli da vas ovim malim trikovima oduševimo i pomognemo vam da vaše novogodišnje fotografije učinite najboljim do sada! Nema sumnje da ćete ih, upravo ovako obrađene, rado sačuvati i svaki put ih iznova s oduševljenjem gledati!

slike 9 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije? slike 7 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije? slike 8 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije? slike 12 Kako da napraviš NAJBOLJE novogodišnje fotografije?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Jasna Đorđević

Comments