Devojke često troše više novca na šminku i garderobu, nego na proizvode za negu lica. Tek kada se na njihovoj koži pojave neki problemi, one se tada sete da je zapravo lepo i negovano lice nešto što je najvažnije.

Iva Strljic Kako da negujem lice: Čišćenje lica normalnog i mešovitog tipa kože

Međutim, kada jednom i odluče da se pozabave negom svoje kože, mnoge devojke ne znaju koji proizvod je čemu namenjen, kao i da li će odgovarati njihovom tipu kože ili ne.

Dijana Golubovic Kako da negujem lice: Čišćenje lica normalnog i mešovitog tipa kože Sara Jovanovic Kako da negujem lice: Čišćenje lica normalnog i mešovitog tipa kože

Zbog toga, porazgovarali smo sa devojkama koje imaju različite tipove kože. One su govorile na koji način skidaju šminku, čiste i neguju lice, te koji proizvodi su im omiljeni. Za dodatne savete, obratili smo se beauty blogerki Zlatani Ćirica Lisinac, autorki bloga Makeup and more, koja je bila strpljiva i objasnila nam za koji tačno problem treba da koristimo određeni proizvod.

Beauty rutina Nega normalne kože 3 Kako da negujem lice: Čišćenje lica normalnog i mešovitog tipa kože

Priču o nezi i čišćenju lica počinjemo savetima za negu devojaka sa normalnom i mešovitom kožom lica, a u narednom periodu, govorićemo i o nezi suve i masne kože, kao i o jutarnjoj i večernjoj rutini čišćenja lica.

Beauty rutina Nega normalne kože 4 Kako da negujem lice: Čišćenje lica normalnog i mešovitog tipa kože

Lenka Gatić