Ako si slučajno ispratila trenutnu sezonu dodela nagrada poput Emmys ili neke revije sa održanih nedelja mode širom sveta, verovatno si primetila da trenutno vlada trend kombinovanja hot pink i crvene boje. Ove boje nisu više usko vezane za Dan zaljubljenih, već su zabavna kombinacija i veoma oštar i rizičan izbor. Nema veze ako nisi poznata ličnost iz sveta Holivuda koja ima svog ličnog stilistu ili te ne oblači neki jako poznati dizajner, kada isti stajling možeš da osmisliš i sama – uz našu pomoć.

Evo nekoliko smernica za kombinovanje ovih smelih nijansi!

Mali aksesoari koji upotpunjuju ceo stajling

Ako još uvek nisi spremna da svoju kompletnu modnu kombinaciju stilizuješ u pink-crvenom stilu, a želela bi da probaš ovaj trend – počni od malih stvari. Možeš da se odlučiš za aksesoare poput torbe, naočara, pa čak i cipela u ovoj boji i da ih ukombinuješ u svoj regularni outfit. Tajna svakog najboljeg outfita je uvek u najsitnijim detaljima koji kompllimetiraju kompletnom stajlingu.

Kontrastne nijanse takođe mogu izgledati super

Ako želiš samo da testiraš kako to može da izgleda, probaj da odabereš odevne komade koji su u nijansama roze i crvene. Svetlo roze u kombinaciji sa bordo bojom je daleko interesantniji spoj, koji je neutralan, a opet možeš da na takve boje dodaš još i navy plavu ili crnu boju. Samo se potrudi da ne preteraš sa mnogo boja, less is more.

Comments