Većina devojaka ume jednostavno da kaže kako više nije zadovoljna i zainteresovana i da okonča vezu u par rečenica, kad dođe dotle. Ali ako ne spadaš u tu većinu, ne snalaziš se sa rečima, nisi neposredna, ili je on počeo toliko da te nervira da želiš da ga pošteno izdrndaš na kraju, ovo su neki posredni (i pakosni) načini da ga odgurneš od sebe.

Upadaj mu u reč

To svako mrzi, a momci generalno vole da “drže banku” i da razgovaraju sami sa sobom. Ako te posebno zbog toga nervira, što ne možeš da dođeš do reči od njega i što je navikao da mu povlađuješ slušajući ga (iako ga možda i ne slušaš), upadanje u reč je odličan način da mu pokažeš da ga ne poštuješ i da je dosadan. Kad počne da razvlači neku priču, uleti onog momenta kad hoće da poentira, sa nekom rendom pričom, koja totalno nema veze sa onim o čemu je govorio. I radi to stalno.

Odbijaj njegove predloge

Zove te u uobičajeno vreme i znaš da će uslediti neki predlog – pozvaće te da dođeš kod njega, ili će hteti da dođe kod tebe, ili te zove da izađete. Preduhitri ga i ne čekaj da saopšti bilo kakav predlog. Reci mu da si umorna i neraspoložena i da ćete se čuti sutra. Kad nastavi da ti šalje poruke (jer se zabrinuo) odgovori mu da si legla da spavaš. Ili mu samo “sinuj” poruku i ne odgovaraj (osim ako ne misliš da će ga to toliko izludeti da će ti se stvoriti na vratima). Kad te pozove sutradan, ponašaj se kao da ništa nije bilo, a onda mu saopšti da si se za večeras dogovorila sa drugaricom, ili da ideš na porodičnu večeru, rođendan, nešto. Eskiviraj ga na najbezočnije načine, shvatiće, pući će.

veza1 6 Kako da otkačiš dečka na posredan način?
Comments