Da li i ti imaš poklone koje si dobila za Dan zaljubljenih koji su završili negde zabačeni, nekorišćeni, zaboravljeni…? Onaj parfem koji nikako ne pristaje tvojoj koži, ili narukvica koja ne ide uz tvoj stil, ali je čuvaš zato što se tvoj dečko potrudio da te obraduje? Na kraju krajeva, znak pažnje je ono što se računa!

Ipak, ukoliko želiš da te tvoj dragi ovog 14. februara obraduje nečim što zaista želiš, evo par načina kako da ga suptilno usmeriš na pravi put!

Budi “providna”

Kada ste u šopingu, dok listaš omiljeni magazin ili prolaziš kroz svoj Instagram feed, a on je pored tebe, pokaži mu ono što ti se sviđa! Muškarci nam nažalost ne mogu čitati misli, ali ako žele, potrudiće se da nas obraduju poklonom koji nam se zaista sviđa, potrebno im je samo malo (tvojih) ideja!

Hint 2.0.

Iskoristi prednosti “like” dugmeta! Lajkuj omiljenu narukvicu, privezak, prsten ili onaj poklon koji želiš! Lajkuj ga svuda. Šanse su da će tvoj dragi primetiti i shvatiti poruku.

Pomoć prijatelja

Ako sve drugo “padne u vodu”, zatraži pomoć najbolje drugarice. Neka mu ona da do znanja kako može da učini ovaj Dan zaljubljenih posebnim za tebe i kakav bi te poklon obradovao. Samo je bitno da izabere pravi trenutak za ovo!

A ako nas pitaš… ovo su savršeni pokloni!

Ove sezone, ručno završeni nakit karakteriše strastveni zaokret u simbolima i porukama ljubavi. Inovativni i vibrantni miksevi boja, metala i emajla predstavljaju nove načine stilizovanja sentimenata, poklone sa pažnjom i izražavanje i proslavljanje ljubavi.

Moderna ljubavna priča

Reverzibilne neviseće minđuše nastale su pod uticajem trenda tribala i ukrašavanja i mogu da se nose na dva načina i da izgledaju kao savremena Kupidonova strela. Sjajni kubni cirkoni koji pokrivaju srebrne sfere su ručno rađeni i postavljeni.

PANDORA 1 Kako da poklon koji želiš za Dan zaljubljenih i dobiješ + SUPER IDEJE

Svetla srca

PANDORA Voljena Srca ogrlica sa mostićima izrezanih srca predstavlja elegantan način da iskažete ljubav. Svetlucavi kubni cirkoni i PANDORA logo krase različite strane ogrlice.

PANDORA 2 Kako da poklon koji želiš za Dan zaljubljenih i dobiješ + SUPER IDEJE

Svetlucave mašne

Mašna, moderni PANDORA klasik, predstavljena je na damski i šik način na svetlucavoj srebrnoj narukvici, kompletirana sa kopčom i pokrivena kamenčićima.

PANDORA 3 Kako da poklon koji želiš za Dan zaljubljenih i dobiješ + SUPER IDEJE

Raznobojna srca

Kombinacija strasti i feminizma na ikonicama, izjave ljubavi i magenta emajl karakterišu nove srebrne priveske. Privesci iz kolekcije Zaljubljeni predstavljaju maštovite motive koji se vezuju za zaljubljivanje, a latinsko srce sija sa simbolom ljubavi i rečima Amo Te, koje na latinskom znače Volim te. Izgled komplentira srebrna narukvica sa klipsom u obliku srca.

PANDORA 4 Kako da poklon koji želiš za Dan zaljubljenih i dobiješ + SUPER IDEJE

Slatke ikone

Ispričajte jedinstvenu ljubavnu priču uz trio elemenata Ljubavna Osećanja koji su specijalno kreirani za PANDORA medaljon: svetlucava Kupidonova strela, roze emajlirano srce i ispis Love.

PANDORA 51 Kako da poklon koji želiš za Dan zaljubljenih i dobiješ + SUPER IDEJE
Comments