Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Anksioznost je stanje koje se pojačava i smanjuje, nailazi poput talasa, a onda vas preplavi osećanjem teskobe, strahovima koji vam stvaraju žive slike u glavi, a može da eskalira i u napad panike. Ako se borite sa anksioznošću, onda možete da prepoznate kada ona nailazi i preti da vas proguta. Ovo su alati koje treba da pokušate da upotrebite, kad osetite da vas anksioznost preplavljuje.

Pronađite bezbedno mesto

Potrebno vam je da se izdvojite i nađete mesto na kome ćete se osećati sigurno i gde možete da izdvojite malo vremena za sebe, kada osetite da se podiže talas anksioznosti. To nije lako, naročito ako ste na poslu, ali je mnogo bolje da se zavučete u neko skriveno ćoše, nego da pokušavate da se pravite da vam nije ništa (jer to nećete uspeti, pa ćete se osećati još gore). Nastojte da zadržite svest o tome da niste vi krivi što vam se to događa, da nemate razloga da se ljutite na sebe i da radite ono što možete, da biste pomogli sebi.

View this post on Instagram

Собрала для вас свои любимые и самые интересные фильмы о путешествиях и приключениях! В каждом из них есть что-то особенное, что обязательно вас удивит и запомнится навсегда! ⠀ Пишите в комментариях, сколько фильмов из моего списка вы смотрели! И какой понравился больше всего 😌🍿🎥 ⠀ ▫️Трудности перевода ▫️Полночь в Париже ▫️Из Африки ▫️Поезд на Дарджилинг. Отчаянные путешественники ▫️Кон-Тики ▫️Семь лет в Тибете ▫️Вики Кристина Барселона ▫️Ешь, молись, люби ▫️Марсианин ▫️Моана ▫️Молчание ▫️Человек — швейцарский нож ▫️В сердце моря ▫️Дикая ▫️Я не вернусь ▫️Невероятная жизнь Уолтера Митти ▫️Фрэнк ▫️Лекарь: Ученик Авиценны ▫️Тропы ▫️Жизнь Пи ▫️Впритык ▫️Вверх ▫️Девять ▫️Книга Илая ▫️Пока не сыграл в ящик ▫️В диких условиях ▫️Выживая с волками ▫️Белый плен ▫️Свет вокруг ▫️Водная жизнь ▫️Коктебель ▫️Под солнцем Тосканы ▫️Четыре пера ▫️Атлантида: Затерянный мир ▫️О, где же ты, брат? ⠀ Я в Швейцарии часами время проводила в поездах. Очень их люблю. Можно будто бы отстраниться от всего мира, а пока проносятся горы и озёра мимо, ни о чем не думать, ну или посмотреть кино. Мы покупали SwissPass, который даёт неограниченный проезд на всех видах транспорта по всей стране🇨🇭(А ещё бесплатные музеи и много других плюшек). ⠀ Сохраняй этот пост себе, чтобы обязательно потом всё посмотреть! И ставь ❤️, если хочешь больше таких подборок! #mp_фильмы #mp_switzerland #swisstravelsystem #inlovewithswitzerland

A post shared by Maria Ponomaryova (@maria_ponomaryova) on

Ne pokušavajte da se opirete

Dovoljno je da budete svesni onoga što se dešava – imate nalet anksioznosti i da vas preplavljuju osećanja. Nemojte se opirati tome, pustite, dopustite. Odustanite od kontrole, jer to je uzaludna borba, od koje ćete se osećati još gore, suočeni sa nemogućnošću da kontrolišete nalet anksioznosti. Dišite i osluškujte sebe, prihvatite to obilje emocija, osećaja i senzacija, zamislite da ste fluidni i pustite ih da prolaze kroz vas. To je sve što treba i možete da radite, a to uopšte nije malo.

Editors choice