O tebi. Moraš biti pametan/na. Zato imaš google, pa ukucaj QUOTES ABOUT LIFE i iskopiraj nekoliko. Ribe moraju da pozajme Merilinkin “status“ jer su sve one razmažene, neuračunljive, ranjive, seksi i neponovljive, mada je second best Kurt Kobejn i njegova izjava da bi radije da ga mrze nego da se folira. Ako nemaš to, džabe ti sve ostalo.

Profil slika je keva. Džaba ti sve, ako nemaš profilku koja će privući gomilu novih zahteva za prijateljstvo. Osim što mora da bude pomalo artistička, mora da šalje i pozitivne vibracije, a izazovan dekolte ili pločice na stomaku su upravo to. E, da, ako pandrkne neka poznata ličnost, obavezno joj napiši da počiva u miru, jer ništa bez tebe.

Fotosi. Svi hoće da vide golotinju, zato se skidaj. Bilo da si muško, žensko ili Boško, napući ta usta u nekom preterano fensi klubu, drži obavezno čašu (ne flašu!) u ruci i vodi ljubav sa fotoaparatom. Devojkama je lakše – one mogu da se kreče, budže sisoline, a oba pola smeju da konzumiraju Photo-magični-shop da povećaju ili smanje delove tela, ubiju podočnjake i godine.

o SINGLE WOMAN facebook Kako da postaneš zvezda na Fejsu?

Pazi šta kačiš. Instant lajkove dobijaš ako nakačiš “Losing My Religion“ ili “Smells Like Teen Spirit“, kao i bilo šta od pokojne Ejmi Vajnhaus. Ako ćeš da udariš na žensku populaciju a ti trk na YouTube, pa kucaj: Ceca – Beograd, Severina – Mili moj ili eventualno  žnešto novije od Rijane ili Džej Lo. Čak i pesma o kišobranu ili sado-mazo seansi ima sve da ih pogodi. Ako hoćeš da zadiviš frajera, a ti opiči po starim rok bendovima, sa akcentom na Čorbu, Azru i EKV (ovo nije skraćenica na engleskom, za razliku od R.E.M.).

Status update. Ne preteruj, niko ne želi da zna je l’ si jela ili vršila nuždu, nego se potrudi da obavestiš ljude gde si i sa kim si. “Jelena is sedi sa Marko, Petar i Jana at Casino Grande”. Naravno, ubaci i tu neki citat mrtvih i mudrih i obavezno se osvrni na Đokovićev uspeh (ne moraš da znaš ni koji sport igra, ali ako ne znaš onda se vrati nazad na svoje drvo). Komentariši nešto kako ništa ne valja ova vlast i podsmevaj se tuđoj nesreći (mislim na one nesrećnice sa početka teksta).

Comments