Bacaj hejt tamo gde treba. Bez obzira što si zapravo plastificirana droljica sa sve lažnim Lujsima Vitonovskima, ti udri po hejtu ovih poznatih istomišljenica. Hejtuj novi spot Jelena Karleuše i najnoviju knjigu Marijane Mateus, posebno hejtuj razvod Nataše Bekvalac i uvek insistiraj kako gotiviš samo njenu mjuzu, a ona je fuj, bljak i ono… Nije neka riba. Kad već bacaš hejt, a ti ožeži malo i po Amerima, kao pravi Srbin, ali ne samo po njima. Udri i po svim nepravoslavcima, po partizanima, jevrejima, potkači i gancije – bitno je da zveči.

woman facebook laptop 2011 Kako da postaneš zvezda na Fejsu?

Gde svi, tu i ti. Ako vidiš da svi klikću na share, onda to i ti uradi ali ne zamaraj se čitanjem istog, to zaista niko nije ni pročitao.

Smajlići. Za kraj, znaj da je snaga u smajlićima. Imaš i srculenca i tužniće – opcije su bezbrojne, a na tebi je da ih ukomponuješ sa odabranom hit pesmom ili citatom (koji ne pripisuješ autoru, nego tripuješ ljude da si mnogo zajebano pametan).

Uživaj u svom novom sajber životu, želim ti puno lajkova i šerova!


Zla žena voli da vršlja po tuđim životima, jer nema svoj. Prezire šetnje, mrzi mačke, ne voli preterano ni ljude, ni komšije. Kada umre, sve će svoje sa sobom da ponese.

Comments