Dan zaljubljenih se bliži, i mada znamo da imamo još vremena do 14. februara – ne možemo a da već ne mislimo o tome kako ćemo provesti ovaj dan sa svojim partnerom. Imamo različite romantične ideje, ali moramo da se makar malo suzdržimo jer globalna pandemija, nažalost, i dalje traje, što samim tim znači da u svojim planovima treba da ostanemo razumni i odgovorni. Ove godine, najbolje bi bilo da večeru u novom, fancy restoranu zamenimo za onu intimniju, u kućnoj varijanti, koja verujte nam – može da bude podjednakeo, ako ne i više romantična. Dakle, budimo odgovorni i u ljubavi, jer naša kreativnost i inovativnost mogu veoma lako zameniti sve skupe izlaske, poklone i grandiozne gestove – i zato vam u nastavku teksta predlažemo nekoliko zanimljvih načina na koje ove godine možete proslaviti Dan zaljubljenih, u toplini svog (ili vašeg zajedničkog) doma!

Romatičnu večeru zamenite doručkom

Doručak je, kako kažu, najvažniji obrok u toku dana. I bilo to istina ili ne, možete se zabaviti i klasičnu romantičnu večeru koju bi svako očekivao, i nakon koje će vam se verovatno samo prispavati – da zamenite neobičnim doručkom, koji ćete unapred isplanirati. Sakrijte od partnera mnoštvo namirnica koje ste unapred kupile, i zatim samo spontano krenite da iznosite jednu po jednu stvar na namešten sto za dvoje. Možete čak i poručiti kućnu dostavu, kako biste sebi olakšale, a kasnije samo uživati u doručku koji vas čeka. Možete se odlučiti za slatke palačinke u obliku srca, sa više različitih namaza, ili šta god vam padne na pamet – vi najbolje znate šta vaš partner voli, a zatim ga iznenadite! Verujte nam, nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan prema dobrom obroku.

Napravite “lov na poklone”

Ukoliko želite malo da se zabavite, vreme je da se poigrate sa poklonima koje ste već kupili. Neka vaš partner sakrije poklon koji vam je namenio, a vi njegov, i unapred napravite mape sa misterioznim naznakama gde bi poklon mogao da bude. Ovo će biti zanimljiva aktivnost koja će podići euforiju i iščekivanje poklona,  i u kojoj ćete sigurno oboje uživati! Takođe, ko prvi reši svoju misteriju i pronađe poklon, može biti dobitnik još neke izabrane aktivnosti, kao što je masaža ili spremanje večere od strane ovog drugog.

Comments