#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kako da razgovarate sa partnerkom o novcu

Kako da razgovarate sa partnerkom o novcu

Kada se radi o problemima s novcem, prilična ste škrtica – bilo da se radi o poslovnim partnerima ili prijateljima. Međutim, kada se radi o vašoj dami koja, sticajem okolnosti, obožava da troši, na sve odgovarate sa: “Može!”, zar ne? Iako želite da joj pružite sav luksuz ovog sveta, budžet kojim raspolažete to vam ne dozvoljava, pa stoga ne možete igrati ulogu preambicioznog ljubavnika. Onda, kako rešiti stvari?

Prestanite da glumite ekstravaganciju

Nemojte se u samom startu ponašati kao da imate milione i tako dozvoliti devojci da stvori iluziju o vašem navodnom bogatstvu. Poznato je da bi muškarac uradio sve da impresionira ženu, a glumatanje da je bogat je jedna od stvari koju gotovo svaki muškarac u nekom trenutku svog života uradi. Ako ste neko ko nema veliki budžet, stavite joj to do znanja. Nema potrebe za neistinitim scenarijem.

Planirajte izlaske u okviru budžeta koji možete da iznesete

Ne morate da potrošite bogatstvo u želji da imate divan izlazak. Možete da uživate u mnoštvu divnih stvari, a da ne pravite rupe u džepovima. Postoji dosta restorana koji nude predivnu uslugu po vrlo pristojnim cenama. Prvo naručite hranu, pa ako vidite da vam novčanik nije prazan, tek tada naručite i vino. Ako je vašoj partnerki večera nepotpuna bez vina, ovo je pravo vreme da vidite s kim imate posla.

razgovor o novcu Kako da razgovarate sa partnerkom o novcu

Pričajte o novcu s razumevanjem

Razmotrite opcije gde biste je mogli izvesti

Možete pronaći dosta klubova koji ne naplaćuju ulaz ili im je ulaz prilično jeftin. Takođe, možete otići u park radi malo mira i uživanja u prirodi. Kada bi bilo muzike u ovom ambijentu, bilo bi sjajno, ali ako možete da priuštite samo hamburger, neka tako bude. Ako napunite novčanik pozajmljenim novcem da biste je impresionirali, rešićete samo taj jedan sastanak, ali šta ćete raditi na duže staze?

Većina muškaraca i dalje živi u ideji da žene obraćaju više pažnje na novac nego na same muškarce. Ovo je možda bilo tačno pre deset i nešto godina, ali su u današnje vreme žene spremne da “odreše kesu” mnogo češće nego muškarci. Istina, žene moraju da budu impresionirane, ali ako je novac jedini način da to postignete, po vašoj romansi je velikim slovima ispisano “Kraj!” – i budite svesni toga!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi. 

Editors choice