Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Kako da se istaknete na poslu

Kako da se istaknete na poslu

Vredni rad i predanost poslu se danas, u kapitalističkom svetu, apsolutno podrazumevaju, i nisu dovoljni za napredak  i isticanje u karijeri.

Da biste postali zaista uspešni, i da bi drugi primetili vašu posvećenost, morate dati još više od vašeg uobičajenog zalaganja.

istaci se na poslu 2 Kako da se istaknete na poslu

Uz naše trikove, vaš trud sigurno neće ostati neopažen.

Budite samovereni, ali ne i napadni. Dobro spoznajte sve svoje sposobnosti i iskoristite ih. Bilo da ste smireni i sve uspevate da završite u roku, ili najbolje funkcionišete pod pritiskom, dobro razmislite na koji konkretan način možete time doprineti poslu, konsultujući se sa svojim šefom. I najvažnije, uvek kada za to imate vremena, iskoristite svoja znanja i sposobnosti da pomognete kolegama. Oni će to ceniti!

kako se istaci na poslu 2 Kako da se istaknete na poslu

Brinite o svom izgledu. Ukoliko želite neki posao, oblačite se adekvatno za njega. Od odeće, preko držanja do vašeg izraza lica – sve mora biti u skladu sa vašim poslom i sposobnostima. Ukoliko dobijete izazovan projekat– dočekajte ga sa osmehom, i svi će misliti da uvek držite stvari pod kontrolom.

Izbegavajte da govorite ne, ali budite racionalni. Upravljanje sa više projekata odjednom može izazvati konfuziju, ali ako je ona rešiva skraćivanjem vaše pauze na poslu, ili odnošenjem dela posla kući, izdržite. Ukoliko je obim posla ipak preveliki, shvatite to na vreme. Mnogo je bolje na početku objasniti da ne možete da postignete da izvršite nove obaveze pored aktuelnih, nego po svaku cenu prihvatati gomilu posla i rizikovati da ga ne izvršite, ili da ga traljavo “odradite”.

kako se istaci na poslu 3 Kako da se istaknete na poslu

Aktivno slušajte. Naoružajte se informacijama o vašim saradnicima, i uvek ćete znati šta da kažete u kom trenutku. Naoružajte se svim potrebnim informacijama o vašim radnim zadacima i nećete praviti nepotrebne greške. Ako vam bilo šta nije jasno, ili vam fali bilo koji podatak, ne libite se da pitate.

kako se istaci na poslu 1 Kako da se istaknete na poslu

Unosite nove ideje u posao. Ukoliko samo budete slepo pratili nečije instrukcije, postaćete puki izvršitelj i nećete napredovati. Čitajte, istražujte i punite se novim idejama, a potom se nemojte plašiti da ih iznesete.

Jasna Stanić

 

Editors choice