4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Vredni rad i predanost poslu se danas, u kapitalističkom svetu, apsolutno podrazumevaju, i nisu dovoljni za napredak  i isticanje u karijeri.

Da biste postali zaista uspešni, i da bi drugi primetili vašu posvećenost, morate dati još više od vašeg uobičajenog zalaganja.

istaci se na poslu 2 Kako da se istaknete na poslu

Uz naše trikove, vaš trud sigurno neće ostati neopažen.

Budite samovereni, ali ne i napadni. Dobro spoznajte sve svoje sposobnosti i iskoristite ih. Bilo da ste smireni i sve uspevate da završite u roku, ili najbolje funkcionišete pod pritiskom, dobro razmislite na koji konkretan način možete time doprineti poslu, konsultujući se sa svojim šefom. I najvažnije, uvek kada za to imate vremena, iskoristite svoja znanja i sposobnosti da pomognete kolegama. Oni će to ceniti!

kako se istaci na poslu 2 Kako da se istaknete na poslu

Brinite o svom izgledu. Ukoliko želite neki posao, oblačite se adekvatno za njega. Od odeće, preko držanja do vašeg izraza lica – sve mora biti u skladu sa vašim poslom i sposobnostima. Ukoliko dobijete izazovan projekat– dočekajte ga sa osmehom, i svi će misliti da uvek držite stvari pod kontrolom.

Izbegavajte da govorite ne, ali budite racionalni. Upravljanje sa više projekata odjednom može izazvati konfuziju, ali ako je ona rešiva skraćivanjem vaše pauze na poslu, ili odnošenjem dela posla kući, izdržite. Ukoliko je obim posla ipak preveliki, shvatite to na vreme. Mnogo je bolje na početku objasniti da ne možete da postignete da izvršite nove obaveze pored aktuelnih, nego po svaku cenu prihvatati gomilu posla i rizikovati da ga ne izvršite, ili da ga traljavo “odradite”.

kako se istaci na poslu 3 Kako da se istaknete na poslu

Aktivno slušajte. Naoružajte se informacijama o vašim saradnicima, i uvek ćete znati šta da kažete u kom trenutku. Naoružajte se svim potrebnim informacijama o vašim radnim zadacima i nećete praviti nepotrebne greške. Ako vam bilo šta nije jasno, ili vam fali bilo koji podatak, ne libite se da pitate.

kako se istaci na poslu 1 Kako da se istaknete na poslu

Unosite nove ideje u posao. Ukoliko samo budete slepo pratili nečije instrukcije, postaćete puki izvršitelj i nećete napredovati. Čitajte, istražujte i punite se novim idejama, a potom se nemojte plašiti da ih iznesete.

Jasna Stanić

 

Editors choice