Dan zaljubljenih je za nekoliko dana i već je vreme da počnete da razmišljate o tome kako ćete se srediti za svog dragog. Već smo vam predložili nekoliko nepogrešivih modnih kombinacija koje će vam odgovarati gde god da odlučite da se provodite te večeri, a danas vam donosimo i nekoliko makeup ideja.

Ako planirate da obučete nešto nežno, damski, romantično, onda i vaš makeup treba da bude u tom stilu. Pogledajte u ovom tutorijalu kako možete da postignete divan, prirodni look.

Kao i prilikom šminkanja za svaki dan, najpre počnite sa podlogom za šminku, a onda širokom četkom nanesite puder. Korektorom “sredite” podočnjake i blago iskonturišite lice. Kako bi vaši obrazi dobili svež sjaj, na jagodice nanesite rumenilo u roze boji, a na kapke senku iste nijanse. Svetlu, gotovo belu senku namažite u uglove očiju kako biste dobile “otovren” pogled. Na redu je, naravno, crni ajlajner kojim ćete svoje oči učiniti “mačkastim”, a onda i mnogo maskare. Ako želite da dodatno istaknete svoje oči, možete da stavite i veštačke trepavice. Na usne namažite roze karmin i – to je to!

Comments