#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kako da se udvarate uspešnim ženama?

Kako da se udvarate uspešnim ženama?

Stvar koju muškarci nikako ne žele jeste da budu uplašeni žene sa kojom se viđaju. A s obzirom na to da je tuđi uspeh zastrašujući za mnoge, dejtovanje i jurenje žene koja je uspešna veština je za koju nisu sposobni svi muškarci.

Uspešna žena je ona koja je finansijski nezavisna, ima sopstveno mišljenje, sposobna je sama sebe da pazi i nije joj neophodan muškarac kako bi imala status u društvu i životu. Takvu ženu je uvek teže osvojiti nego neku koja je suprotno svemu što smo upravo nabrojali.

Ako želite da se zabavljate sa uspešnom ženom, morate da se oslobodite stereotipa i da usvojite nešovinističku strategiju. Evo šta možete da uradite:

(Pro)nađite je    

Da biste se zabavljali sa uspešnom ženom, najpre morate da pronađete jednu takvu. Teško da ćete je pronaći u kupovini vikendom ili u kafiću usred bela dana. Za nju je vreme novac i ona ceni svaku sekundu tog vremena. Stoga, najbolja mesta na kojima biste mogli da je nađete su teretana, restorani koji su u blizini poslovnih objekata, skupi barovi vikendom…

Šarmirajte je

Uspešne žene neće pasti na vaš novac. S druge strane, vaša dovitljivost, šarm i samopouzdanje mogu vam biti najbolje oružje. Zapamtite da morate da se potrudite da biste šarmirali jednu uspešnu ženu; stoga, bez glupih šala i zamerki. Budite šarmantni, razgovarajte s njom inteligentno, poštujte njeno mišljenje i privući ćete je.

Poštujte je

slika19 Kako da se udvarate uspešnim ženama?

Ukažite joj poštovanje i pružite podršku

Moći ćete da impresionirate uspešnu ženu ako je poštujete. Poštujte njen posao, njena mišljenja, činjenicu da sama zarađuje za život i što živi nezavisno od bilo koga. Možda joj neće biti potreban vaš novac, ali to ne znači da ne želi vaše divljenje.

Pokažite joj da se ne osećate inferiorno u odnosu na nju

Jedna stvar koje su uspešne žene svesne jeste da ih se muškarci plaše. Ako želite da uopšte uzme u obzir da izađe s vama, morate da joj pokažete da vas njen uspeh i nezavisnost ne plaše. Ovo možete da pokažete time što ćete se u njenom društvu ponašati normalno, što ćete ceniti njena dostignuća i time što nećete biti ljubomorni na njen uspeh. Mislite da možete da izvedete tako nešto?

slika27 Kako da se udvarate uspešnim ženama?

Već vas je odabrala, nema potrebe za povlačenjem

Pokažite joj od kakvog ste materijala napravljeni

Da uspešna žena želi kuče, otišla bi u prodavnicu ljubimaca i kupila sebi jedno, a ne bi izašla na sastanak sa muškarcem. Da biste je naveli da se zaljubi u vas (što i jeste cilj vašeg udvaranja), morate da je zadivite svojom ličnošću, inteligencijom, svojom skromnošću, ali i svojim dostignućima. Pokažite joj ko ste i šta ste, i želeće da bude vaša.

Iskreno, jurenje uspešne žene nije teško. Samo prevaziđite svoj ego, ostavite stereotipe po strani – i videćete koliko će sve biti lako.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice