Poznajete zabavne poze u kojima ne dostižete orgazam, ali istražujete i isprobavate sopstvene performanse, a poznajete i one delotvorne, kojih verovatno nema više od dve, tri. Pa, nema razloga da ne istražujete i proširujete granice i u onome što provereno radi, jer korigujući i prilagođavajući položaje koji vas dovode do orgazma, spojićete zabavno i delotvorno, na obostrano oduševljenje.

Vi gore – šta rade noge

Promenom položaja nogu, kao i mesta na kome se dešava akcija, položaj kad ste vi gore, može da zadovolji i vaše apetite i vašu potrebu za maštovitim seksom. Dakle, ne morate uvek klečati, opkoračivši partnera. Možete da “čučite” ili da na jednoj nozi klečite, dok se drugom oslanjate o stopalo i diktirate tempo gore dole. Ako ste na krevetu, možete se primaći ivici i jednu nogu spustiti dole – potpuno drugačiji oslonac omogućava drugačije uglove penetracije.

poze2 Kako da osvežite stare poze u seksu?

I dalje vi gore – šta radi karlica

Karlica ide gore dole, ili klizi napred nazad, ili kruži – zavisi da li hoćete da dovedete do orgazma sebe ili njega, ili naprosto da produžite igru. Kad ste vi gore, vi diktirate tempo i pokretima svoje karlice uslovljavate njegove.

Comments