Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/2

Svakog jutra kad se probudite, možete odabrati jedan od dva smera – možete uživati u svojim jutarnjim ritualima koji vam obezbeđuju smiren početak dana (kafa, vežbanje, meditacija, nameštanje kreveta), ili možete skočiti iz kreveta u poslednjem trenutku, zgrabiti telefon i početi da žurite i jurite.

Saki radni dan je ionako užurban i prenatrpan, pa ako ga ne započnete u miru i sređenosti, već odaberete drugu varijantu, celog dana ćete se osećati kao bez daha. Vaš um će biti preplavljen informacija i stalnim osećanjem da morate da požurite, što umanjuje delotvornost i donosi nervozu, napetost i stres.

Odaberite prvu varijantu – mirno jutro, vreme koje imate samo za sebe, da započnete dan kako treba. Ako zbog toga treba da ustanete ranije, ustanite. Sveti jutarnji trenuci zahtevaju da dnevnu organizaciju dana malo pomerite i da legnete ranije, da biste sebi obezbedili dovoljno sna. Uvođenjem prakse mirnog započinjanja dana, lagano ćete promeniti svoje ključne navike, što će vam pomoći da podognete pobednički duh i da se svakog dana osećate dobro i uspešno.

Kako da započnete dan na pravi način?

Svakog jutra, kada se probudite, preslišajte se mentalno, ili još bolje, napravite belešku – odgovorite na četiri jednostavna pitanja.

Kako želim danas da se osećam?

Ko želim da budem danas?

Šta danas želim da primim?

Šta danas želim da dam?

Odgovorite na svako pitanje što konkretnije. Imajte na umu da je ovaj ritual, odgovaranje na ova pitanja, proces kreiranja vašeg dana u saradnji sa Univerzumom. Vidite sebe kako se osećate zadovoljno što ste završili zadatak koji već neko vreme izbegavate. Zamislite pozitivne susrete sa saradnicima, prijateljima, članovima porodica i onu interakciju (primanje-davanje) koja vam je potrebna. Zamislite kako dan prolazi ispunjeno i bez problema.

Editors choice