Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Svakog jutra kad se probudite, možete odabrati jedan od dva smera – možete uživati u svojim jutarnjim ritualima koji vam obezbeđuju smiren početak dana (kafa, vežbanje, meditacija, nameštanje kreveta), ili možete skočiti iz kreveta u poslednjem trenutku, zgrabiti telefon i početi da žurite i jurite.

Saki radni dan je ionako užurban i prenatrpan, pa ako ga ne započnete u miru i sređenosti, već odaberete drugu varijantu, celog dana ćete se osećati kao bez daha. Vaš um će biti preplavljen informacija i stalnim osećanjem da morate da požurite, što umanjuje delotvornost i donosi nervozu, napetost i stres.

Odaberite prvu varijantu – mirno jutro, vreme koje imate samo za sebe, da započnete dan kako treba. Ako zbog toga treba da ustanete ranije, ustanite. Sveti jutarnji trenuci zahtevaju da dnevnu organizaciju dana malo pomerite i da legnete ranije, da biste sebi obezbedili dovoljno sna. Uvođenjem prakse mirnog započinjanja dana, lagano ćete promeniti svoje ključne navike, što će vam pomoći da podognete pobednički duh i da se svakog dana osećate dobro i uspešno.

Kako da započnete dan na pravi način?

Svakog jutra, kada se probudite, preslišajte se mentalno, ili još bolje, napravite belešku – odgovorite na četiri jednostavna pitanja.

Kako želim danas da se osećam?

Ko želim da budem danas?

Šta danas želim da primim?

Šta danas želim da dam?

Odgovorite na svako pitanje što konkretnije. Imajte na umu da je ovaj ritual, odgovaranje na ova pitanja, proces kreiranja vašeg dana u saradnji sa Univerzumom. Vidite sebe kako se osećate zadovoljno što ste završili zadatak koji već neko vreme izbegavate. Zamislite pozitivne susrete sa saradnicima, prijateljima, članovima porodica i onu interakciju (primanje-davanje) koja vam je potrebna. Zamislite kako dan prolazi ispunjeno i bez problema.

Editors choice