Ovaj metod kreiranja dana kombinuje vizualizaciju sa usmeravanjem namera i podešavanjem vaših osećanja na frekvenciju pozitivnosti i uspešnosti. Dok dizajnirate svoj dan, dozvolite sebi da se tome zaista predate i da se osećate dobro zbog svega što zapisujete, zamišljate i osećate – to je talas dobre energije koji će vas svojim pozitivnim zamahom nositi kroz čitav dan.

Kada dizajniranje dana usvojite kao jutarnju praksu, kad ovaj ritual uvedete u naviku, počećete da primećujete kako se stvari pokreću, kako se kockice slažu i okolnosti nameštaju ne samo baš onako kako ste želeli, već i bolje od onoga što ste sami smislili. To se dešava kada se vaša frekvencija podigne, a sa višom vibracijom i čistijom energijom, stres će se smanjiti, bićete mirniji, fokusiraniji, bolje raspoloženi i stabilni čak i onda kad se ne osećate najbolje. Ljudi oko vas će početi da primećuju kako ste se osvežili i živnuli i pitaće vas u šali da li ste se zaljubili – i po tome ćete znati da vaša praksa daje rezultate.

Za dizajniranje dana će vam biti dovoljno desetak minuta svakog jutra, kad se malo naviknete da odgovaranjem na četiri osnovna podešavate svoj mentalni sklop i usmeravate svoju energiju u željenom pravcu.

Naslovna fotografija: instagram.com/fasheditorials

Brankica Milošević

Comments