Najlepša strana celog modnog sveta jeste što ne moraš uvek da odvajaš svoje odevne komade po periodu dana, prema prilici za koju se stilizuješ i spremaš, već uvek možeš jedan odevni komad da koristiš za više događaja i situacija. Uglavnom sve zavisi od tvog ličnog stila i ukusa, odnosno, od toga koliko si kreativna u toku jednog dana i šta želiš svojom odevnom kombinacijom da postigneš. Tako čak i svoje formalnije, poslovne autfite u jednom trenutku možeš da učiniš odličnim i za večernje prilike, poput odlaska na večeru, izlaska u neki klub, što mnogo olakšava funkcionisanje u savremenom svetu gde nikada ni znaš kada tačno završavaš sa svojim poslovnim obavezama i kada će možda neka prilika za izlazak nakon toga iskrsnuti.

Savršen za mnoge situacije jeste kombinezon, koji je i inače jedan od većih trendova nekoliko poslednjih sezona. Elegantniji modeli, uglavnom imaju i neki zanimljiv detlj na sebi koji čini da izgledaš seksepilnije i privlačnije kada ga obučeš, pa zato ni ne možeš da ga obučeš baš uvek, posebno ne u toku jednog poslovnog dana. Ali uz neku košulju koju obučeš ispod samog kombinezona, možda i nekog dužeg sakoa preko ako je dan hladniji, imaćeš veoma dobru kombinaciju za jedan poslovni dan.

poslovni autfiti za vece 1 Kako da svoj poslovni autfit učiniš odličnim i za večernje prilike?

A onda, ako nemaš mnogo vremena da se pripremiš za večernji izlazak, samo “odbaciš” košulju i sako, obuješ visoke potpetice, možda svemu dodaš koji komad nakita, manju torbu koja izgleda svečanije, poput neke clutch torbe i to je sve, za nekoliko minuta si spremna i odlično izgledaš, ne moraš da se umaraš i gubiš energiju oko toga šta da obučeš, već možeš na ovaj način da je sačuvaš za savršen provod.

poslovni autfiti za vece 3 Kako da svoj poslovni autfit učiniš odličnim i za večernje prilike?
Comments