S obzirom na to da zaista obožavam da se šminkam, veoma vodim računa o tome da moja koža bude lepa i negovana. Jako mi je važno da moj ten bude čist, naročito u trenucima kada želim da odmorim od šminke. Uostalom, zar sjajan i svež ten nije najbolji “makeup” koji možemo da nosimo? Što se mene tiče, odgovor je: “O, da!”

Srećom, imam normalan tip kože i nemam mnogo problema oko toga kako da odaberem odgovarajući proizvod. I, vođena time, previše sam se opustila i isprobala sam mnogo proizvoda što je, na kraju, dovelo do toga da koža počne da mi se masti na nekim delovima, dok je na drugim bila suva. To me je i navelo da počnem mnogo ozbiljnije da razmišljam o nezi kože i dobro istražujem. Shvatila sam da ključ savršene kože suštinski leži u samoj osnovi kože, te sam počela da tražim proizvod koji je prirodan, a koji mi zaista može pružiti potrebnu negu. Otkriću vam, Avon Anew Vitale linija krema je baš ono što mi je potrebno kako bi moja koža uvek bila blistava! Naravno, ovde ne mislim na to da koža treba da se onako “masno” sija, već da ima prirodan i svež izgled.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 09 20 1 Kako da tvoja koža uvek izgleda sveže?

AVON ANEW VITALE VISIBLE PERFECTION DNEVNA KREMA je lagana, hidrirajuća, koži vremenom pruža mladalački izgled i čini je lepšom i kvalitetnijom. Uz nju je moja koža blistava i revitalizovana, a veličina pora i finih linija je umanjena. Izgled kože je zdrav i mladalački i ja sam zaista oduševljena! Ova krema sadrži i zaštitni faktor SPF 25 UVA/UVB što mi garantuje da će moja koža biti zaštićena i od sunca. Obavezno je nanesem ujutru, nakon umivanja i čišćenja lica, nežnom masažom, na lice i vrat.

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 09 20 4 Kako da tvoja koža uvek izgleda sveže?
Comments