Tokom toplih meseci koji nam dolaze želimo samo da nam bude lagodno i prijatno, kao i da izgledamo chic i trendi – po mogućstvu, u isto vreme! Naći takav autfit, ipak, nije baš jednostavno. Zato je orijent i boho stil Maroka idealan za pronalaženje savršene inspiracije!

Egozitčne boje, etno muzika i šarena atmosfera hiljadu i jedne noći.  Orijent na nas uvek deluje tako očaravajuće i misteriozno. Zemljane, meke boje. Lagani materijali. Opušteni krojevi. Asimetrične šare.

Dolaskom letnje sezone, nekako posebno postajemo inspirisani Marokom – i nismo jedini. Mnoge poznate blogerke i street style zvezde, kombinuju kaftane sa farmerkama, bele majice sa mini-suknjama na kojima je orijentalni print, duge haljine sa maramama kojim vezuju kosu…

Untitled 1 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije

Sve to u suštini zvuči vrlo jasno i jednostavno. Međutim, nije lako preneti taj boho orijentalni duh na urbane ulice evropskih gradova ili primorska mesta u kojima ćeš letovati, i napraviti savršen spoj dve kulture.

Zato smo pronašli savršeno rešenje – predivnu kolekciju brenda DixieU nastavku ti otkrivamo naše omiljene komade koji će ti uneti orijent u život, kao i kako da ih kombinuješ sa drugim stvarima!

1. Marama – turban

Divnog dezena i prelepog materijala, marama koja igra ulogu modernog turbana biće savršen chic detalj uz svaki autfit koji odabereš, bilo da se radi o haljini ili lanenoj košulji i farmerkama!

Takođe, pomoći će ti da pokupiš kosu i skloniš je sa lica tokom vrelih letnjih dana!

1 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije

2. Haljina sa šarenim printom

Predivno lagana i u zavisnosti kako je stilizuješ, idealna za opuštene šetnje gradom, ali i za posao. Posebno istakni boju i šare na haljini, tako što ćeš je upariti sa sandalama ili papučama u zemljanim bojama.

2 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije

3. Tunika – haljina

Da li možeš da zamisliš Maroko style BEZ tunika haljine?! Kod ovog Dixie modela nam se posebno sviđaju detalji na rukavima i oko kragne! Upari je sa prelepim teget sandala-espadrilama za potpuni chic efekat kojim ćeš dodati urabni vajb celom autfitu!

3 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije
Comments