4. Suknja sa tilom + lagana jakna sa orijentalnim detaljima

Kombinacija suknje sa floralnim printom i tilom i jakne na kojoj su orijentalni detalji zvuči tako nespojivo, zar ne?! Ali ova kombinacija, za poslovne prilike pogotovo, nas prosto oduševljava! Ako želiš da izgledaš drugačije i stylish, obavezno je upari sa cipelama u žutoj boji.

5 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije

5. Dugačka haljina

Duge haljine sa cvetnim printom su savršen komad koji se mora naći  u tvom letnjem garderoberu. Idealne su za svaku priliku kada želiš da ostaviš utisak da si na svoj izgled potrošila mnogo više vremena nego što zapravo jesi. Jednostavno i brzo!

6 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije

6. Pantalone zanimljivog printa

Mnoge devojke se “plaše” da ponesu pantalone ovakvog printa, jer ga smatraju prezahtevnim, ali zapravo sve je stvar kombinovanja! Ukoliko ih upariš sa belom majicom ne možeš pogrešiti!

7 Kako da uneseš duh orijenta i Maroka u tvoje letnje kombinacije

Celokupnu DIXIE kolekciju možeš pogledati na njihovom sajtu. Dixie je deo Imperial Fashion grupe, te njihovu odeću možeš pronaći u buticima Paparazzo i VidiVidi u Njegoševoj ulici, u Novom Sadu u buticima Fashion House i Modena, u butiku Studio u Užicu, City Fashion Mall-u iz Loznice i ostalim prodajnim mestima širom Srbije.

Takođe, ne zaboravi da zapratiš Dixie na Instagramu, ali i Imperial Fashion: Facebook i  Instagram, kako bi na vreme bila obaveštena o svim novostima i novim kolekcijama ovog brenda!

Comments