5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Kako da upotrebimo snažna osećanja za svoj razvoj

Kako da upotrebimo snažna osećanja za svoj razvoj

1/3

Osećanja koja smatramo negativnim, kao što su ljutnja i bes, strah, samosažaljenje, kao i snažna osećanja koja nas potresaju potrebom da iskažemo hrabrost, koja nas pokreću na delanje iz saučešća i sažaljenja, veoma su važna i ne treba da ih potiskujemo ili da se sa njima borimo. Potrebno je da ih prihvatimo, razumemo i upotrebimo za lični rast i razvoj.

Ljutnja i bes

Kada su nam očekivanja izneverena, ego se pobuni i razjari i ljutnja može da potraje – a tada njena energije podiže kiselost u organizmu i počinje da nas nagriza iznutra, uzrokujući mnoge zdravstvene probleme, kao što su bolovi u zglobovima i mišićima, kardiovaskularne tegobe, problemi sa probavom, nervoza i neurološki problemi.

Potrebno je da se suočimo sa ljutnjom – čim se pojavi, treba da se fokusiramo na neispunjeno očekivanje na kome se temelji i da to činimo iz perspektive radoznalosti i čuđenja pred mehanizmima uma (da posmatramo sebe kao neki zanimljiv primerak za proučavanje). Ukoliko međutim, osećamo da naša ljutnja nije sebična, već da nas osnažuje da se suočimo sa nekom nepravdom, to treba i da učinimo, na diplomatski i nenasilan način. Možda nismo u stanju da se izborimo sa tom nepravdom, ali ne moramo da je pretvorimo u veliki problem i da svoju uvređenost i oštećenost skladištimo u obliku kisele ljutnje koja će nam narušiti zdravlje. Energiju ljutnje možemo da ublažimo i rashladimo onda kad se pojavi, tako što ćemo popiti nekoliko čaša hladne vode, suzdržaćemo se od jake hrane (masne, slane, kisele, ljute), a pomaže i duboko disanje. Ljutnju ne treba da potiskujemo, već da je osvestimo i odstranimo istinom, opraštanjem i pročišćenjem.

Denim 💥 Back to basics – new post on the blog (link in bio) 🖤

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Editors choice