Približite se

Kada ste privukli njegovu pažnju, pređite na sledeći korak time što ćete mu se približiti. Priđite mu, i nežno mu stisnite šaku, ruku ili rame dok se pozdravljate. Mek glas će ga dodatno privući. Ukoliko se i on naginje ka vama dok pričate, onda je zainteresovan. Međutim, odmicanje je znak nezainteresovanosti, kao i napetost u pozdravljanju. Ako zadrži vašu ruku u njegovoj kada se rukujete, budite sigurni da mu se sviđate.

Igrajte se vašom kosom

Ali ne preterujte u tome. Polako provucite prste kroz kosu i zaustavite ruku na vratu i malo se poigrajte sa vašom ogrlicom.

govor tela slika u tekstu 2 Kako da uz pomoć govora tela privučete i zadržite muškarca

Čak i mnogi poznati uspešno koriste ovaj trik

Svaki dodir treba da traje nekoliko sekundi. Time mu pokazujete da ste zainteresovani za njega, a sa druge strane mu dajete do znanja da niste napadni.

Ukoliko naginje glavu na jednu stranu dok priča sa vama ili vam gleda celo lice i s vremena na vreme pogleda u desno, i iskreno se smeje, znajte da je i on zainteresovan.

Međutim, ako su mu ruke prekrštene tokom razgovora, odmiče se od vas i trlja vrat, onda budite sigurni da mu niste interesantni.

Ako već niste probali neku od ovih tehnika, pravo je vreme da to učinite. Javite nam kakav rezultat su dale.


Ivana Vuković je studentkinja ekonomije. Zaljubljena je u pisanje i voli kada njeni tekstovi govore nešto o njoj umesto nje same. Veruje da se psi i mačke mogu pomiriti rečima.

Comments