I nužda i ljubav, dve stvari sasvim različite kriju se u samo jednom odevnom komadu, zimskom kaputu. Ovaj sofisticirani komad u garderoberu jedan je od najomiljenijih svakoj ženi, pa verovatno i tebi, od onih momenata kada se obučeš “apa drapa”, pa preko obučeš kaput da sve to prekrije, pa sve do toga da iskombinuješ perfektnu kombinaciju koju upotpuniš kaputom. A evo i kako da uz zimski kaput svaka tvoja kombinacija izgleda odlično, atraktivno i kakav kaput treba za sebe da biraš.

zimski kaput 1 Kako da uz zimski kaput budeš uvek savršeno stilizovana?

Ukoliko ovaj statement komad voliš da imaš jedan, ali vredan, odnosno da kvalitet bude taj koji će biti ispred kvantiteta ili bilo čega drugog, onda treba razmisliti i o modelu, boji i mnogo čemu drugome kaako bi mogao da se nosi češće. Neutralne boje, nijanse koje su neupadljive, te klasičniji modeli zimskih kaputa, odličan su izbor u tom slučaju. Uvek će dobro izgledati uz tvoje autfite, bez obzira na to kakav stil voliš i kakve su kombinacije koje svakodnevno nosiš.

zimski kaput 2 Kako da uz zimski kaput budeš uvek savršeno stilizovana? zimski kaput 3 Kako da uz zimski kaput budeš uvek savršeno stilizovana? zimski kaput 4 Kako da uz zimski kaput budeš uvek savršeno stilizovana?
Comments