Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Kako da vaši mališani uvek budu zdravi i snažni?

Kako da vaši mališani uvek budu zdravi i snažni?

Upoznajte FeriMed eliksir, novi proizvod na tržištu, koji sadrži SunActive Fe, prvi oblik gvožđa, nakon čije primene izostaje neprijatan, metalni ukus u ustima i grlu, nema iritacija u gastrointestinalnom traktu, niti bojenja zuba, dok je efikasnost ovog aktivnog principa na najvišem nivou. FeriMed eliksir sadrži i cink u obliku SunActive Zn, čime je postignuta visoko bioraspoloživost ovog minerala koji doprinosi jačanju imuniteta.

FeriMed eliksir sa gvožđem, cinkom i medom formulisan je na bazi inovativne tehnologije i sadrži gvožđe u obliku u vodi nerastvornog feri-pirofosfata (SunActive Fe) i cink (SunActive Zn) u obliku ultra finih partikula. Oba aktivna principa formulisana su pomoću tzv. NDS tehnologije (eng. Super Dispersion Nutritional Delivery System) čime je sprečena mogućnost interakcije između minerala i eliminisan metalni ukus. U preporukama za lečenje i profilaksu smanjenog nivoa gvožđa u organizmu najčešće se savetuje upotreba gvožđa u obliku fero-sulfata. Osnovni problem u vezi sa ovim smernicama primenjenim u svakodnevnoj praksi, jeste izrazito loša podnošljivost i iritacija GIT-a (muka, povraćanje, dijareja, konstipacija) i neprijatan, metalni ukus, zbog kog deca ne prihvataju primenu tih proizvoda. Kako se jako teško podnosi, fero-sulfat se uzima na pun stomak, a to dalje smanjuje njegovu bioraspoloživnost i iskoristljivost aktivnog principa. SunActive Fe je specijalni oblik feri-pirofosfata koji ima dobru GIT podnošljivost, otporan je na delovanje želudačne kiseline, ima postepeno i kontinuirano oslobađanje gvožđa i do 12 sati, stabilan je i bez ukusa. Ima veliki stepen bioraspoloživosti, bez obzira da li se uzima na prazan ili pun stomak. SunActive Fe poseduje GRAS status i ovaj oblik je prihvaćen kao vrlo bezbedan za primenu, što je brojnim studijama i potvrđeno.

Ferimedkutijaibocicazanet Kako da vaši mališani uvek budu zdravi i snažni?

FeriMed eliksir se preporučuje kod nedovoljnog unosa gvožđa putem hrane, kod povećanih potreba za gvožđem, u periodu rasta i razvoja, kao pomoć u terapiji sideropenijske anemije i kao podrška imunološkom sistemu. Može se davati deci već od prve godine života, i to će biti prvi proizvod za nadoknadu gvožđa koji će zbog prijatnog ukusa, voleti i oni najmlađi.

Za još informacija o sjajnim Esensa proizvodima, lajkujte Esensa Facebook stranicu i zapratite Esensa Serbia Instagram profil

Editors choice