Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kada konstantno radimo iste stvari osećamo se kao roboti. Dodajte malo različitosti i lepote svom svakodnevnom životu i videćete kako ćete se odmah osećati bolje.

Prihvatite da postoje određene stvari koje treba raditi svakog dana. Ovo obuhvata aktivnosti kao što su pranje zuba, odlazak na posao/fakultet i plaćanje računa. Možete učiniti ove stvari zanimljivijim ili makar drugačijim ako napravite par eksperimenata. Na primer, ako perete zube desnom rukom, probajte jednom da to uradite levom. Odredite jedan datum za plaćanje računa da onda o tome uopšte ne morate više da mislite.

Gledajte drugačije na život. Razmislite dobro o svemu što imate u životu i budite zahvalni na tome. Svako veče ili jutro zapišite makar tri stvari na kojima ste zahvalni i to će učiniti da se osećate bolje.

olovka i papir Kako da začinite svakodnevicu

Zapisujte

Kreirajte listu obaveza za taj dan i utvrdite koje stavke sa liste imaju veći prioritet. Uradite one najvažnije prvo i precrtajte ih kad završite.

Pokušajte da odvojite makar 30 minuta vremena za stvari koje volite da radite. Stvari kao što su čitanje knjiga, odlazak u šetnju, plivanje, bavljenje nekim sportom ili jednostavno druženje sa prijateljima su idealni. Uradite po jednu stvar koju volite u toku dana i život neće izgledati kao rutina.

Odvojite malo vremena za sebe. Popijte šolju kafe ili se jednostavno opustite i uživajte. Radite vredno i predano svaki dan, možete priuštiti malo mira sebi.

Započnite neki hobi ili težite interesu koji ste želeli da započnete još pre više vremena. Na taj način vaš um će imati promenu i to će možda doneti neke nove ideje.

sreća Kako da začinite svakodnevicu

Radite stvari koje će vam namamiti osmeh na lice

Učinite nešto lepo za jednu osobu svakoga dana. Kada učinite nešto lepo za neku osobu takođe ćete poboljšati i vaš dan, osećaćete se dobro i imaćete osmeh na licu. To ne mora da bude nešto veliko: zagrlite prijatelja, kažite hvala, otvorite vrata nekome ko nosi puno kesa u rukama, zadržite lift nekome ko žuri da ga uhvati ili slično.


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Editors choice