Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Prihvati tugu, ne bori se protiv nje, ali joj se ne prepuštaj i ne dramatizuj dodatno. U svakoj lošoj situaciji postoji nešto dobro – neka to bude izazov za tebe, da pronađeš svetle tačke u mračnim momentima.

Počni da se odnosiš prema sebi kao prema dragoj i bliskoj osobi koju voliš. Ne kritikuj i ne omalovažavaj sebe. Ti zaslužuješ sreću kojoj težiš, budi sigurna u to.

Ne upoređuj se sa drugima, uvek će biti srećnijih i zadovoljnijih i onih kojima lakše i bolje ide u životu, a zavist je otrovna emocija. Srećna si samim tim što si živa i što imaš priliku da svakog novog dana učiniš nešto dobro za sebe.

Ukoliko te opterećuje osećaj da stalno nešto radiš i činiš za druge, uvedi dnevnu rutinu činjenja nečeg za sebe. To ne mora biti ništa veliko i revolucionarno – desetak minuta pauze, uz prijatan razgovor sa nekom osobom koja ti je draga, napraviće razliku.

Učini nešto za bliske ljude, ulepšaj im dan nekom ljubaznošću, komplimentom, sitnom uslugom. Zbog toga ćeš se i sama osećati srećnije.

Na kraju dana, kad se ušuškaš za spavanje, pusti sebi “srećan film” u sopstvenim mislima. Zamisli neke scene iz događaja koje si doživela, kao i one koje priželjkuješ u budućnosti – zaspaćeš sa srećnim mislima i slikama u glavi.

Izvor fotografija: instagram.com/LeonieHanne

Brankica Milošević

Editors choice