Ok, izlaziš sa devojkom više od godinu dan i osećaš da je pravo vreme da vezu podignete na sledeći nivo. Možda je poznaješ i u najboljim i u najgorim izdanjima, i voliš je takvu kakva jeste. Sjajno, ali to nije sve što je potrebno vezi da uspe. Pogledaj koje su to stvari na koje treba da obratiš pažnju pre nego što načiniš sledeći korak.

Tajne

Kada se venčate, partner ti je čuvar svih tajni. Jako je bitno znati da možeš da joj se otvoriš, čak i u vezi, sa najsramnijim stvarima koje si uradio kao dete ili svojim negativnim karakteristikama koje pokušavaš da premostiš. Moraš da osetiš da će biti voljna da čuva tvoje tajne onog trenutka kada ti se potpuno posveti. Jer bez otvorenosti i poverenja veza ne postoji.

Prijatelji

Većina žena postaje previše opsesivna i posesivna sa svojim muškarcima. I dok muškarci cene određenu notu ljubomore, to ume jako brzo da preraste u nerviranje i njihov osećaj da su zarobljeni jer mu devojka/žena ne dozvoljava da provede jedno veče nasamo sa svojim prijateljima. Većina žena odaje signale posesivnosti na vrlo suptilan način. Moraš da naoštriš sva čula i pohvataš te signale. Na žalost, ova tema može lako da postane ružna kada krenete da pričate o ovome, pa savetujemo potpunu diskreciju.

Porodica

Ovo je najbitniji deo slagalice. Osim ako ne poznaje i ne poštuje tvoju porodicu, nikada nećeš znati kako reaguju jedni na druge. Ako si siguran u vezi sa njom, odvedi je kod svojih roditelja i proceni kako ceo sastanak ide. Pravi mentalne zabeleške i pitaj obe strane o njihovom prvom utisku. Ako postoje neka neslaganja, razjasnite to odmah. Ako postoje problematične stvari, pronađite rešenje. Prevazilaženje problema je više od već pola uspeha.

114 Kako da znaš da li je ona prava?

Ukoliko su svađe deo vaše zajedničke svakodnevice, možda je vreme da porazgovarate o problemu

Comments