Da li ste i vi jedna od onih devojaka koje se ceo život druže sa dečacima, odnosno kasnije sa muškarcima? Vaša ekipa su ortaci, uvek ste u muškom društvu, u klubu vam retko ko prilazi jer oko sebe uvek imate momke koji vrebaju i spremni su da vas zaštite i reaguju na najmanji nepoželjni pokret nepoznatog tipa u masi. Zvuči poznato? Ukoliko je odgovor da, vi ste u situaciji koja ima i svoje prednosti i mane, a u nastavku ćemo vam nabrojati koje to poželjne karakteristike vi zapravo imate, koje su direktno povezane sa činjenicom da ste okružene najboljim drugovima, a ne drugaricama. Možda ćete se i iznenaditi, jer se vama sve ovo čini sasvim normalno, ali mnoge devojke razmišljaju i ponašaju se potpuno drugačije!

Stvari posmatraš manje zamršeno

Nije ti baš jasno čemu služe drama i overthinking. U suštini, pored svojih prijatelja naučila si da poteze muškaraca sa kojima se viđaš ili si u vezi čitaš veoma jasno – odnosno da veruješ da se između vas dešava baš ono što je rečeno. Dakle, ako ti kaže da želi da bude u vezi, znači da želi. Ako ste bliski, ali to ne govori i šalje pomešane signale – nije siguran i verovatno neće da bude sa vama. Ako neće – znači da definitivno neće. Nema tu dodatnih komplikacija i analiziranja toga šta on misli, a šta oseća, a šta govori… Vi ste naučile da svet posmatrate kroz muške oči, a muške oči su uglavnom jednostavnije i u startu iskrenije nego što žene to misle.

Osećaš se kao da ti neko uvek čuva leđa

Kada si često okružena muškarcima, osećaš se zaštićeno i bezbedno. Oni će biti tu da te uteše kada plačeš, oni će sigurno tvom bivšem dečku pokazati zube i ako zatreba reći mu da ne sme ni slušajno još jednom da ti slomi srce jer će mu slomiti… okej, možda neće biti nasilni, ali biće svakako ubedljivi. Osećaćeš se kao da te nikada neće izdati, jer oni su u svom prijateljstvu lojalni, i verovatno nećeš morati da brineš o tome da li će ti pričati iza leđa i biti zavidni.

Opuštenija si u muškom društvu 

Onda kada puno vremena provodiš u muškom društvu, naviknuta si na muške fore, govor tela i način razmišljanja. Upravo to će te učiniti opuštenijom i sigurnijom i onda kada si u društvu muškaraca koji nisu tvoji najbolji prijatelji, a njima će to sigurno prijati i veoma brzo će te prihvatiti i pustiti u svoj krug. Jednostavno, bićeš kao neki “beli medved” u njihovom društvu, devojka koja je istovremeno i devojka, i neverovatan lik.

Comments