Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Betina se bavi nail artom od 2011. godine, a na Instagramu je od 2014. Samo što je počela da promoviše svoj rad, magazini su počeli da repostuju njene fotografije dok je broj pratilaca iz dana u dan rastao i to za po nekoliko hiljada. Na fotografijama koje objavljuje je ona sama – kako kaže, nije hand model ali jednostavno eksperimentiše i uvek iznova traži najbolji ugao za fotografisanje. Preferira belu pozadinu kako bi manikir došao do izražaja i naravno, prirodno svetlo.

Svoj rad opisuje kao savremen i minimalistički – ne preteruje sa detaljima iako svaki manikir ipak biva upadljiv i poseban, a za to je zaslužan njen prepoznatljiv dizajn. Lično izbegava gel za nokte, a inače ga koristi samo kada klijent to zahteva. Najviše voli da nokti budu prirodni, sjajni i zdravi. Redovno koristi piling kako bi joj ruke izgledale lepo i bile nežne i meke, a lak za nokte skida isključivo skidačem na bazi ulja (aceton je užasno grub i izuzetno isušuje i nokte i kožu). Hidratantna krema za ruke i neka lagana ulja za negu se za nju podrazumevaju.

Kako kaže, ne razmišlja mnogo o inspiraciji – jednostavno ugleda predmet ili detalj i pomisli da bi sa njim mogla nešto da uradi. Zato njen rad kombinuje kako bisere, tako i dosta crtanja i slikanja, a jednom je čak iskoristila staru Chanel traku kako bi kreirala jednostavan, zanimljiv manikir. Obožava da se posveti dizajnu koji predstavlja svojevrsni izazov jer se sastoji iz mnogo sitnih detalja. Pa ipak, čak i to može biti gotovo za samo sat vremena!

Zanimljivo je da je Betina zahvaljujući svom radu bila i deo velikog Met Gala bala – ona je zaslužna za fantastičan manikir koji je prošetala Gemma Chan! Kako kaže, nokti su za nju nakit, samo što se ističu i doprinose celokupnoj pojavi na drugačiji način.

Svoju umetničku crtu, Betina R. Goldstein je iskoristila za još jedan lični projekat. Nedavno je lansirala brend nakita Double Moss koji već na prvi pogled možeš da dovedeš u vezu sa njom – njena estetika je i u pogledu delikatnog, finog nakita prosto prepoznatljiva! Prelepo prstenje možeš uočiti i na fotografijama koje prikazuju njen nail art, a kombinacija oba sasvim sigurno mazi sva naša estetska čula!

Naslovna fotografija: instagram.com/betina_goldstein

Ivana

Editors choice