Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Ako je sudeći prema broju prijava za Philips Hairstyle Makeover, mnogo vas je želelo da novu sezonu obeleži novom frizurom! Pa ipak, najviše sreće su imale Milica Pavlović, Sara Ilić i Đurđina Vesić koje su svoje kose prepustile spretnim rukama našeg zvaničnog saradnika za frizure, PAOLA HAIRSTYLE salona, a kakve su to frizure dobile i kakvi su njihovi utisci, pogledajte u nastavku.

S obzirom na to da je Miličina kosa prirodno kovrdžava, na njoj smo želeli da vidimo nešto sasvim drugačije – ravnu kosu koja je dodatno ukrašena diskretnim ali izuzetno efektnim pletenicama. Sjajna i glatka kosa postignuta je kombinacijom Philips Pro fena i Philips Pro prese za kosu – zahvaljujući Style & Protect usmerivaču i ThermoProtect tehnologiji Pro fena, kosa je precizno stilizovana bez pregrevanja i oštećenja, dok su fleksibilne ploče obložene titanijumom (koji odlično provodi toplotu!) sa negujućim jonima Pro prese dale savršeni “final touch” ravnoj i blistavoj frizuri.

milica pavlović philips Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš! milica pavlović philips 2 Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš! milica pavlović philips 3 Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Sara pak ima sasvim ravnu kosu koju je generalno teško uviti, ali zahvaljujući Philips MoistureProtect presi za kosu postigli smo savršene lokne koje traju! Ono što je posebno kod ove prese je upravo MoistureProtect tehnologija koja štiti kosu i čuva njenu prirodnu vlažnost. Fleksibilne ploče obložene titanijumom odlično provode toplotu stilizujući kosu brzo i lako dok je negujući joni čine glatkom i sjajnom. Romantični detalji doprineli su atraktivnosti frizure, ali i Sarinom osmehu!

sara ilić Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš! sara ilić 2 Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš! sara ilić 3 Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Đurđinina kosa je ravna i kratka, pa smo njen moderni lob osvežili loknama dobijenim Philips MoistureProtect Auto uvijačem. Glavna karakteristika i ovog uređaja je MoistureProtect tehnologija koja čuva prirodnu vlažnost kose, a zahvaljujući keramičkoj podlozi sa keratinom i negujućim jonima, ne samo da je kosa stilizovana za duplo manje vremena već je i zaštićena, glatka i sjajna. Đurđina je na kraju dobila nešto elegantniju frizuru koja ju je, kako je sama rekla, inspirisala da izađe negde u grad!

đurđina vesić Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš! đurđina vesić 2 Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš! đurđina vesić 3 Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Devojke su jako zadovoljne frizurama, a mi se nadamo da smo i tebe inspirisali za tvoje sledeće hairstyle izdanje!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice