Kad ne znaš zašto se veza gasi i zašto se udaljujete, možda je do tebe – ali ti toga nisi svesna, jer ono čime udaljavaš partnera od sebe spada u karakteristike tvog karaktera. Evo kako to horoskop objašnjava.

Ovan

Dešava ti se da prema partneru budeš gruba pred drugima, zato što ne želiš da izgledaš previše zaljubljeno i patetično. Na taj način ti štitiš svoja osećanja od izlaganja, ali povređuješ partnera, jer on ne zna zašto ti to radiš, a ti nisi svesna šta zaparavo radiš.

Bik

Stavljaš partnera pred svršen čin, kada su u pitanju tvoje odluke i ono što hoćeš u vezi i ne ostavljaš mu izbor. Ne konsultuješ ga i ne dogovaraš se, nego saopštavaš svoje stavove kao gotovu stvar, jedinu validnu.

horoskop 1 2 Kako koji horoskopski znak slučajno upropašćava vezu?

Blizanci

Stavljaš društvo (a to nisu sve tvoji najprisniji prijatelji) ispred partnera i dešava se da otkažeš plan za viđenje sa partnerom, jer te društvo zove na žurku. To što zanemaruješ partnera da bi se zabavljala u društvu, uvredljivo je – kao da ti sa partnerom nije zabavno.

Rak

Previše se vezuješ, prebrzo. Dok partner još nije siguran šta oseća, još uvek je oprezan i ne prepušta se bliskosti, ti već imaš planove za budućnost i imena za vašu decu. On se zbog toga oseća kao da je uvučen u nešto za šta nije spreman.

Comments