Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Ako živite u Srbiji sigurno vam je poznat momenat iščekivanja godišnjeg odmora i odlaska na putovanje. Najčešće to podrazumeva letovanje i odlazak na more. Obzirom na to da celu godinu čekate baš taj zasluženi odmor i štedite za njega, sigurno ne želite da vam isti propadne, već da ga provedete na najbolji mogući način. Evo kako mi je jedan Internet portal spasio letovanje!

Kada samo jednom godišnje putuješ, a pritom cele godine odvajaš pare za to putovanje, najgora kazna bila bi da taj odmor ne bude kao što si očekivao. Iskreno, uvek su me plašila ta putovanja preko raznih agencija, hotel u blizini plaže iz kojeg se plaža ni ne vidi i slično.

Posle junskog i julskog ispitnog roka odmor mi je bio preko potreban. Odlučila sam da otputujem sa drugaricom na more i napokon se opustim i zaboravim na sve obaveze. S obzirom na to da je ispitni rok još uvek bio u toku i da nisam imala previse vremena za istraživanje, organizaciju celog putovanja ali i izbor same destinacije sam prepustila njoj. Svakodnevno me je obaveštavala o novim destinacijama i aranžmanima koje je pronašla, koje su cene, kakav je smeštaj i slično, dok se napokon nismo dogovorile da finalna destinacija bude Krit. Rekla mi je da je našla sjajnu agenciju, novi su ali imaju veliki izbor destinacija, i sve što je ostalo bilo je da u toku nedelje uplatimo novac i da počnemo da se pakujemo. Nikada nisam čula za tu agenciju preko koje je pronašla aranžman, ali verovala sam njenom izboru i jedva smo čekale da krenemo. I samo čitajući o istoriji ovog predivnog ostrva zaljubile smo se u njega. Sve je bilo spremno za najbolji odmor ikada. Letovanje sa najboljom drugaricom, ima li šta bolje od toga?

krit Kako mi je zamalo propalo letovanje (BLOG)

Dva dana pre nego što je bilo planirano da uplatimo letovanje, odlučila sam da odmorim od knjige i veče sam provela gledajući seriju i surfujući po Internetu. Kako bih se više informisala o samom ostrvu i provodu, tražila sam negde da pročitam iskustva putnika koji su tamo ranije letovali. Čitajući tako naletela sam na portal Putuj Sigurno i videla da tamo postoji spisak svih turističkih agencija koje posluju u našoj zemlji, zajedno sa ocenama putnika i njihovim utiscima.

Editors choice